CĂUTAȚI UN NOU BIROU?

381
rezultate
4 kiválasztva
- m2
- €/m2

Nu aveți timp să contactați fiecare birou în parte?

Ofertă clădire birouri

Puteti inchiria un birou pentru o persoană sau pentru o echipă, in functie de nevoile dumneavoastra perioada minima contractuala 1 luna si beneficiati de servicii 'All Inclusive':...

Sfat de la experți

Abonează-te la newsletter-ul nostru!

Office Market

birouinfo.ro

ANA SAUER

Trimiteți email

Office Market

birouinfo.ro

ADINA CAMARA

Trimiteți email

Testimoniale

Un sfert din cei un milion de angajați din București lucrează în birouri moderne

Numărul angajaților care lucrează în clădiri de birouri de clasa A și B din București a ajuns la circa 250.000 la sfârșitul anului trecut, în timp ce numărul total al angajaților din București a depășit un milion în ianuarie 2018, potrivit unui raport al firmei de consultanță imobiliară Cushman & Wakefield Echinox.

Citește mai mult »

Tranzacțiile de birouri cu suprafețe între 1.000 și 3.000 mp au cea mai mare cotă de piață

În primele trei luni din 2018, circa jumătate din tranzacțiile de birouri cu spații noi, pre-închirieri și extinderi au avut ca obiect suprafețe cuprinse între 1.000 și 3.000 mp, potrivit unei estimări a companiei ESOP Consulting l CORFAC International. Acest segment de piață este în creștere, datorită noilor categorii de chiriași care optează pentru spații de birouri de mărime medie.

Citește mai mult »

Porsche Engineering Romania închiriază 3.500 mp de spații de birouri în Cluj-Napoca

Porsche Engineering România, filiala locală a Porsche Engineering Group GmbH, a inchiriat 3.500 de metri pătrați de spații de birouri în Cluj-Napoca, in complexul Vivido, care urmeaza sa fie livrat luna viitoare la Cluj-Napoca.

Citește mai mult »

Pernod Ricard România inchiriaza birouri in Unirii View pentru noul sau sediu din Bucuresti

Pernod Ricard, unul dintre cei mai importanti importatori de bauturi alcoolice din Romania, isi va muta sediul in turnul Unirii View din centrul Bucurestiului.

Citește mai mult »

Un început lent în 2018 pentru fuziuni și achiziții in Romania

Piața de fuziuni și achiziții din România a atins cifra de 258 milioane EUR în primul trimestru al anului 2018, cu o valoare semnificativ mai mică față de aceeași perioadă a anului trecut, potrivit unei analize realizate de Deloitte România.

Citește mai mult »

Interviu

SECTORUL IMOBILIARELOR COMERCIALE TREBUIE SA FIE PREGĂTIT PENTRU UN POTENȚIAL TSUNAMI DE TIP AIRBNB - Interviu cu Vincent Vallois, CEO Online Real Assets

"Conținutul și valoarea de brand pe care le creezi reprezintă amprenta pe termen lung a proprietății tale și impactul acesteia în mediul său. Ar trebui să fie mai original, iar în loc să spui doar energie verde și responsabilitate socială, ar trebui să subliniezi mai degrabă beneficii unice, relații cu chiriașii sau chiar organizarea de evenimente. Astfel de caracteristici produc o recunoaștere de lungă durată a brand-ului" (Vincent Vallois - OnlineRealAssets.com)

Citește mai mult »

Interviu cu Dan Lupu, CEO First Advertising Agency International

First Business Building este o cladire de birouri de tip boutique office, de clasa A, situata intr-o zona cu deosebit potential, in apropiere de Piata Muncii, dezvoltata de agentia de publicitate First Advertising Agency International. Asa cum era de asteptat, amprenta unei industrii creative asupra design-ului si functionalitatii cladirii este in mod cert un avantaj de piata. Am discutat cu Dan Lupu, CEO al companiei, despre cum este sa treci de la publicitate la imobiliare.

Citește mai mult »

MAI MULTE INTERVIURI »

Chiriași

Dată Centru de afaceri Chiriaș m2 Agenţie
2018 Q2 Unirii View Pernod Ricard Romania 600 Knight Frank Romania
2018 Q1 AFI Tech Park 1 Game World Group 2000
2018 Q1 AFI Tech Park 1 Quick Service Restaurant „1 Minute” 110
2018 Q1 AFI Tech Park 1 World Class 1500

Mai multe tranzacții »

Recent office market sellings

Dată Office Cumpărător m2 Agenție
2017 Q4 Northgate Office Building One United Properties 25891 Creativ Invest Grup
2017 Q3 Coresi Business Park Immochan 40000 Ascenta Management
2017 Q3 Cascade Offices GTC 4300 Adval Properties
2017 Q3 Green Court Bucharest Globalworth 16300 Skanska Romania

Companii de servicii pentru piața de birouri

Companii care asistă în găsirea spațiului de birouri, amenajări interioare și management de birouri.

Noțiuni de bază în închirierea de birouri

Ce trebuie să știi înainte de a selecta o clădire de birouri

Unde pot adăuga o persoană nouă?

După autentificarea pe platformă useradmin daţi un click pe meniul Contact.

Citește mai mult »

Cine poate posta un anunţ în meniul Carieră?

Oricine poate publica! Adăugarea anunţului este gratuită.

Citește mai mult »

BREEAM

BREEAM - BRE Environmental Assessment Method – a fost definit în 1990 în Marea Britatie ca un instrument pentru măsurarea sustenabilităţii clădirilor non-rezidenţiale. BREEAM stabileşte standardul de cele mai bune practice pentru proiectare sustenabilă de clădiri, construirea/executarea şi folosirea lor şi în momentul de faţă este una dintre cele mai cuprinzătoare scheme de certificare a performanţei de mediu a clădirlor, recunoscute şi la nivel internaţional. Metodele de evaluare de BREEAM utilizând larg recunoscute metode de a măsura performanţa de mediu a clădirilor, pe baza unor criteri declarate în mod explicit aşa că stabilesc o modalitate de a evalua parametrile imobilelor, design-ul, executarea şi folosirea lor. Măsurile aplicate cuprind o gamă largă de categorii şi criterii de la energie până la ecologie. Acestea includ aspectele legate de consumul de energie şi apă, mediul intern (sănătate şi bunăstare), poluare, transport, materiale, deşeuri, ecologie şi management. BREEAM abordează o gamă largă de aspecte de mediu şi durabilitate, permitând dezvoltătorilor, designerilor şi administratorilor de clădiri să demonstreze acreditări ecologice clienţilor, planificatorilor şi altora părţilor care iau iniţiativă Etapele de evaluare prin cadrul cărora schema de certificare BREEM pot fi aplificată în ziuă de azi pentru a evalua impactul asupra mediului pe care dezvoltarea clădirii este susceptibilă să-l aibă (inclusiv zonele exterioare) sunt următoare: - Etapa de proiectare (care duce la un certificat temporar, provizoriu) - Etapa de post –construcţie (în urma careia se primeşte un certificat final) - Etapa operaţională (BREEAM in use currently in development for international

Citește mai mult »

MAI MULTE ARTICOLE ÎN BAZA DE DATE