CĂUTAȚI UN NOU BIROU?

467
rezultate
4 kiválasztva
- m2
- €/m2

Nu aveți timp să contactați fiecare birou în parte?

Ofertă clădire birouri

Eminescu Office este o cladire noua de clasa A, finalizata in 2019, desfasurata pe 2 niveluri subterane, parter, mezanin si 7 etaje. Cladirea are o suprafata inchiriabila totala de...

Sfat de la experți

Abonează-te la newsletter-ul nostru!

Office Market

birouinfo.ro

SAUER ANA

Trimiteți email

Office Market

birouinfo.ro

ADINA CAMARA

Trimiteți email

Office Market

birouinfo.ro

ALEXANDRU CRISTEA

Trimiteți email

Testimoniale

SPACEFLOW intră pe piața românească. Primele clădiri de birouri care vor folosi această aplicație aparțin S+B GRUPPE OFFICES

Experiența chiriașilor spațiilor de birouri trece la alt nivel, prin folosirea aplicației de mobil Spaceflow, în toate cele trei clădiri ale S+B Gruppe din București: Magheru One, Pipera Business Tower și Jean Texier Building.

Citește mai mult »

One United Properties obține autorizația de construire pentru One Cotroceni Park

One United Properties a obținut autorizația de construire pentru prima fază a proiectului de birouri One Cotroceni Park, un business park cu suprafață brută închiriabilă (Gross Lettable Area) de 80.000 mp.

Citește mai mult »

Companiile au închiriat circa 290.000 mp de spații birouri în București in primele trei trimestre din 2019

Piața imobiliară locală a continuat să înregistreze o evoluție pozitivă și în cel de-al treilea trimestru din 2019, pe toate cele trei sectoare de leasing, arată datele CBRE Research. În primele nouă luni ale anului, s-au tranzacționat aproximativ 290.000 mp pe segmentul de birouri, motorul cererii rămânând companiile din IT&C și industria financiară.

Citește mai mult »

Interviu

SPACEFLOW - spatii care ofera experiente si creaza amintiri

Cu experiențele de co-working în plină expansiune în întreaga lume, spațiile de lucru devin din ce în ce mai mult decât patru pereți și o masă. Spaceflow, un startup din Cehia, ne provoacă imaginația și creativitatea pentru a remodela modul în care ne gândim la Real Estate. Suntem gata să proiectăm propriul birou?

Citește mai mult »

Interviu cu Claudiu Bisnel, Partener Brisk Group

„Într-un domeniu în care prezentul încă se luptă cu trecutul, noi am ales o cu totul altă tabără. Am ales viitorul.” Aceasta este cartea de vizită a Brisk Group, companie de consultanță în construcții cu birouri în Londra, București și Chișinău, care lucrează și se dezvoltă cu gândul la modul în care se va face consultanță în construcții MÂINE.

Citește mai mult »

MAI MULTE INTERVIURI »

Chiriași

Dată Centru de afaceri Chiriaș m2 Agenţie
2019 Q4 Business Garden Bucharest Sanamed 3900
2019 Q4 J8 Office Park Ubisoft Bucharest 30000
2019 Q4 Business Garden Bucharest Veeam Software 2300 Griffes
2019 Q1 Willbrook Platinum Business & Convention Center 280 Willbrook International

Mai multe tranzacții »

Recent office market sellings

Dată Office Cumpărător m2 Agenție
2018 Q4 The Landmark Revetas Capital 23500 Piraeus Bank
2018 Q2 Campus 6.1 CA Immo 22600 Skanska
2018 Q2 Oregon Park Lion’s Head Investments 70000 Portland Trust and Ares Management
2017 Q4 Northgate Office Building One United Properties 25891 Creativ Invest Grup

Companii de servicii pentru piața de birouri

Companii care asistă în găsirea spațiului de birouri, amenajări interioare și management de birouri.

Noțiuni de bază în închirierea de birouri

Ce trebuie să știi înainte de a selecta o clădire de birouri

Clădire de birouri vs. birou dintr-un apartament sau vilă

Ambele opţiuni au avantaje şi dezavantaje. Infrastructura sau servicii precum reţea internet, aer condiţionat, telefon, curăţare şi loc de parcare închis – toate sunt imediat disponibile într-o clădire de birouri. Disponibilitatea tuturor acestor servicii într-un apartament sau vilă trebuie verificată. De obicei este obligaţia chiriaşului să se ocupe de reţea telefonică, internet şi mai alte echipamente şi utilaje. Pentru unii acesta constituie un avantaj, fiindcă ei vor să-şi amenajeze biroul potrivit preferinţelor sale, să creeze o atmosferă personală, ceea ce de obicei nu este posibil într-o clădire de birouri. În plus, de multe ori este mai ieftin să găsim birou care oferă vizualizare şi accesibilitate mai bune când e vorbă de un apartament sau vilă, în cazul acesta având de a face şi cu o gamă mai largă de posibilităţi decât la o clădire de birouri. Cu toate acestea parcarea poate constituie o mare problemă când avem de a face cu apartamente sau vile, de cel mai multe ori ele neavând propriu loc de parcare sau o parcare subterană. Atunci companii trebuie să ia în consideraţie cheltuielile în plus pentru parcare de pe stradă. Clădire de birouri constituie un avantaj mare şi în cazul dacă luam în calcul extinderea companiei. Mai devreme sau mai târziu compania noastră în cursul dezvoltării poate depăşi capacitatea sa şi va necesită spaţii noi. Ar trebuie să luam în consideraţie aspectul acestă înaintea selectării biroului/sediului nou.

Citește mai mult »

Cum pot adăuga o clădire nouă la imobilele mele preferate?

Utilizatorii înregistraâi pot selecta clădirile de birouri preferate făcând un click pe iconul Preferate pe fişa de date a clădirii de birouri

Citește mai mult »

Ce funcţii deţin săgeţi colorate de lângă clădirea mea de birouri pe platforma Useradmin?

Săgeţile indică tendinţele în ocuparea clădirii respective din ultimele 3 luni. Săgeata verde se referă la o schimbare pozitivă în rata de ocupare, săgeata portocalie înseamnă o stagnare, precum segeata roşie este un semn de tendinţa negativă, ceea ce indică că este timpul să puneţi un accent mai puternic pe publicitate de clădirea dvs.

Citește mai mult »

MAI MULTE ARTICOLE ÎN BAZA DE DATE