“O trecere la birouri mai moderne și mai ecologice a fost de mult așteptată de angajații Egis în România și ne bucurăm să facem acest upgrade, pe fondul unui an record de vânzări în 2022 și a unei previziuni de creștere dinamică în continuare. Mutarea este un proiect incitant pentru personalul nostru, care a avut un mare merit în alegerea locației și care acum are un cuvânt important de spus în alegerea soluțiilor de amenajare. Așteptăm cu nerăbdare să ne mutăm în vară și să invităm clienții și partenerii noștri în acest spațiu nou”, declară James Hanson, Country Managing Director al Egis în România.

Prezentă în România din 1996, Egis oferă servicii de inginerie și consultanță în toată țara, unde proiectează, supraveghează și gestionează proiecte cheie de infrastructură complexe din punct de vedere tehnic. Domeniile de expertiză sunt drumurile, căile ferate, alimentările cu apă, energia și mediul, dezvoltarea urbană, aviația, ingineria construcțiilor și mediul.

"Îi urăm bun venit lui Egis, un cunoscut brand global de inginerie și construcții, în America House. Clădirea noastră de birouri este o comunitate vibrantă și dinamică de profesioniști, cu accent pe colaborare și inovație. Spațiile noastre premium sunt concepute pentru a stimula creativitatea și productivitatea, în timp ce diferitele noastre facilități le asigură condiții optime de lucru. Avem încredere că Egis se va simți ca acasă în noul lor spațiu din America House și va ajuta la diversificarea chiriașilor din clădire. America House găzduiește numeroase companii multinaționale și românești blue-chip, precum Mastercard, Cisco, Intesa Sanpaolo Bank, McDonalds, Funcom, OLX, Schlumberger, Țuca Zbârcea &Asociații, Fortim și Ambasada Japoniei", a comentat David Hay, fondator și CEO of ADD Value Management SRL.

Tranzacția de închiriere a fost intermediată de CBRE, iar Țuca Zbârcea – Asociații au asistat America House la contractul de închiriere.

America House este o clădire de birouri de clasa A de referință, situată în inima Bucureștiului CBD, în Piața Victoriei. America House este o clădire de birouri cu opt etaje, cu o suprafață totală de 28.806 mp de birouri de clasă A, spații de retail la parter și cea mai mare parcare subterană din zona Central Business District (CBD), pe trei niveluri și cu un total de 368 de locuri de parcare.

Recent, America House a trecut printr-un proces complet de renovare și modernizare, după o investiție de 10 milioane de euro.

America House oferă spațiu pentru creativitate și inovare și îmbunătățește calitatea muncii și productivitatea angajaților care își au birourile în incinta ei. Clădirea dispune de o sală de sport World Class recent renovată de 1.500 mp, trei camere de biciclete cu o capacitate de 60 de biciclete, dotate cu vestiare și dușuri și 18 stații de încărcare a mașinilor electrice.