Tipurile tranzacţiilor de birouri

Sunt tranzacţii de închiriere şi de vânzare.

Ce este tranzacţie de închiriere?

Tranzacţii de închiriere îndică chirii în cicluri trimestrale . Adăugarea tranzacţiilor este gratuită, dar necesită înregistrarea utilizatorului! Tranzacţiile postate apar în meniul Tranzacţii, în secţiunea clădirilor de birouri, în secţiunea ştirilor de pe piaţa spaţiilor de birouri, precum şi pe fişele de date ale companiilor , care au fost implícate în tranzacţia anume.

Ce este tranzacţie de vânzare?

Tranzacţii de vânzare indică vânzarea clădirilor de birouri. Postarea tranzacţiilor este gratuită, dar necesită înregistrare! Tranzacţiile postate apar pe portalul în meniul Tranzacţii, în secţiunea clădirilor de birouri, în secţiunea ştirilor de pe piaţa spaţiilor de birouri, precum şi pe fişele de date ale companiilor implicate în tranzacţiile respective.

Cine poate posta acest fel de informaţii?

Oricine poate publica tranzacţii pe portalul nostru, dar trebuie să vă înregistraţi.

De ce merită să adăug o tranzacţie pe portalul?

Tranzacţiile prezintă factorul de activitate a pieţei de office. Pentru proprietarii constituie un fele de referinţă şi publicítate în acelaşi timp; pentru agenţii de închirieri putem să mai adăgam şi dovedirea cunoştinţelor de piaţa respectivă şi a talentului.

Cum pot căuta/răstrânge lista de rezultate printre tranzacţii?

În ceea ce priveşte tranzacţiile adăugate pe portalul nostru puteţi răstrânge rezultatele căutării după mai multe criterii, de pildă în funcţie de dată, suprafaţă, clădire de birouri, agenşie sau de chiriaş.