Extinderea si dezvoltarea companiei franceze s-au tradus in inchirierea a 1.500 de mp, pe primele doua etaje ale cladirii Premium Plaza, care dispune de un total de aproximativ 8.600 de mp inchiriabili, distribuiti pe 8 etaje.

Parte din zona centrala de business din Bucuresti (CBD), Piata Victoriei prezinta in acest moment o rata de neocupare mica si o serie de beneficii pentru chiriasii cladirilor de birouri, precum accesibilitate usoara prin multiple optiuni de transport, dar si vizibilitate sporita, intr-una dintre cele mai apreciate zone de business ale Capitalei.

"Anul acesta echipa The Advisers/Knight Frank a fost implicata in tranzactii de inchiriere a 52% din intreaga suprafata de birouri inchiriata in aceasta zona”, a declarat Oliver Derksen, Consultant The Advisers/Knight Frank, Divizia Office.

In luna septembrie a acestui an Webhelp a realizat deja prima faza a operatiunii de relocare si extindere, ocupand deja etajul 2 al cladirii, iar incepand cu ianuarie 2014, compania va ocupa si primul etaj al Premium Plaza.

Cladirea Premium Plaza a fost anterior sediul companiei EY Romania (fosta Ernst&Young).

 

The Advisers/Knight Frank a consiliat in acest an o suprafata tranzactionata de aproximativ 60.000 mp de spatii de birouri. (sursa: wall-street.ro)