"Am incheiat recent tranzactia prin care Kellogg's a inchiriat 2.500 de metri patrati in Floreasca Park, dezvoltat de Robert Neale. Noi am reprezentat grupul american", a declarat Razvan Gheorghe managing partner Activ Property Services, partener Cushman & Wakefield.

 

Grupul american a inceput recrutarile pentru centrul din Bucuresti, care va oferi suport pentru peste diviziile din Europa ale Kellogg's din peste 20 de tari si unde vor lucra circa 80 de persoane.

 

In urma cu o luna, grupul american anunta ca va transfera circa 80 de locuri de munca din Marea Britanie in Romania, unde vrea sa creeze un centru de servicii dupa modelul altor giganti, precum Procter&Gamble si Ericsson. Kellogg's vrea sa creeze la Bucuresti joburi in domenii precum resurse umane, IT, finante si distributie. Compania nu a exclus nici externa­lizarea unora dintre cele 600 de joburi din Machester, Marea Bri­tanie, o alta parte dintre acestea urmand a fi transferate pe noi piete precum Romania sau in alte centre deja existente.

 

Kellogg's, cunoscuta la nivel mondial ca producator de cereale pentru mic-dejun, a devenit in 2012 al doilea jucator de pe piata globala de snacksuri, dupa Pepsico, odata cu preluarea brandului Pringles de la P&G pentru 2,7 miliarde de dolari. Kellogg's are fabrici in 18 tari si activitati de retail in 180 de state.

 

Floreasca Park cuprinde doua imobile de birouri in apropierea statiei de metrou Aurel Vlaicu si are o suprafata totala de 37.500 de metri patrati, printre chiriasi numarandu-se Oracle si BASF. (sursa: wall-street.ro)