Cerere rapidă

Cereți ofertă de la birourile selctate. Click pe imagine pentru a adăuga mai multe birouri.

Birouri selectate:
Niciun birou selectat.
(m2) (m2)

Filtru clădire birouri

Chirie (€ /m2/lună)

-

Spațiu de birouri (m2)

-

Cost staţie de lucru (db)

-

Număr staţii de lucru

Știri conexe

Morgan Stanley ar putea cumpara proiectul de birouri Hermes Business Campus din Bucuresti

Morgan Stanley Real Estate România, divizia locală a grupului american, consideră achiziționarea proiectului de birouri Hermes Business Campus din Pipera, potrivit Ziarului Financiar.

Citește mai mult »

Belgienii de la Atenor vor să facă o clădire de birouri în inima Capitalei

Grupul belgian Atenor este aproape de a finaliza achiziţia unui teren de circa 3.500 mp din centrul Bucureştiului, aflat la intersecţia Calea Victoriei cu bulevardul Dacia, pe care vrea să ridice un proiect de birouri, potrivit surselor din piaţă.

Citește mai mult »

Nemţii de la Deutsche Bahn dezvoltă un centru de servicii în Pipera

Grupul german din transporturi Deutsche Bahn, cu venituri la nivel mondial de 39 de miliarde de euro în 2013, va dezvolta un centru de servicii cu câteva sute de angajaţi în cadrul proiectului Hermes Business Campus din Pipera, unde într-o primă fază a închiriat un spaţiu de 2.000 de metri pătraţi.

Citește mai mult »

Belgienii de la Atenor încep la toamnă o investiţie de 30 mil. euro într-o clădire de birouri din Pipera

Grupul belgian Atenor, care în primăvara acestui an a finalizat un prim proiect pe piaţa locală - o clădire de birouri în cadrul parcului de afaceri Hermes Business Campus din Pipera – va începe din toamnă lucrările la cel de-al doilea imobil al complexului, investitorii fiind încurajaţi de contractele de închiriere semnate în ultimele şase luni.

Citește mai mult »

Sediul central al RIB va fi mutat în Pipera

Romanian International Bank (RIB), bancă achiziţionată în decembrie anul trecut de grupul financiar polonez Getin Holding, a închiriat 3.500 mp în Hermes Business Campus pentru viitorul sediu central al bancii, potrivit companiei de consultanţă imobiliară Colliers International, intermediarul tranzacţiei.

Citește mai mult »

Xerox Romania se muta intr-un sediu nou

Xerox Romania se muta intr-un nou sediu, care se afla in cladirea de birouri Hermes Business Campus, dezvoltata de Properties Investment SRL (Atenor Group), aflata pe Bd. Dimitrie Pompeiu, in apropierea statiei de metrou Pipera, incepand din 30 iunie.

Citește mai mult »

Prima cladire din Hermes Business Campus, gata in martie. Xerox, Litera si Fribourg Capital, printre chiriasi

Prima cladire din cele trei din cadrul Hermes Business Campus, parcul de birouri dezvoltat de Atenor Group in Bucuresti, va fi livrata pana la sfarsitul lunii martie, a anuntat miercuri Colliers International, compania care a preluat de curand administrarea ansamblului.

Citește mai mult »

Ambasada Olandei, primul chirias in Hermes Business Campus

Ambasada Olandei in Romania isi va muta sediul in prima jumatate a anului viitor, din Aleea Alexandru nr. 20 in Hermes Business Campus, primul proiect al dezvoltatorului imobiliar Atenor Group in Romania.

Citește mai mult »