Atenor a investit 25 mil. euro în clădirea cu o suprafaţă închiriabilă de 18.000 mp, situată în apro­pierea staţiei de metrou Pipera, şi mai bine de 80% din spaţii au fost închiriate către companii precum Getin (proprietarii băncii RIB), SNC Lavalin, Luxoft, Xerox, grupul Elefant sau Ambasada Olandei.

Sven Lemmes, country manager al grupului Atenor, spune că în momentul de faţă nu are mandat nici să caute noi terenuri pentru achiziţii, nici să vândă proiectul Hermes BC, principala sa misiune fiind cea de a închiria integral prima clădire în vara acestui an şi de a demara lucrările la cea de-a doua etapă a proiectului.

„Vom începe lucrările la cea de-a doua etapă a proiectului Hermes Business Campus până la sfârşitul acestui an, iar finalizarea cons­­trucţiei este programată în primul tri­mestru al anului 2016. Clădirea va avea o suprafaţă închiriabilă de circa 24.000 de metri pătraţi şi va implica o investiţie de aproxi­mativ 30 mil. euro“, a declarat pentru ZF Sven Lemmes, country manager al Atenor. (sursa: zf.ro)