Compania ocupă un spațiu de 1.250 de metri pătrați în @Expo, unul dintre cele mai noi proiecte de birouri din București, amplasat într-una dintre zonele de business din oraș cu cea mai mare dinamică în ultimii ani.


Alin Obretin, Senior Consultant Office Agency Cushman & Wakefield Echinox: ”Acest contract reflectă foarte bine cele mai importante trenduri pe care le vedem pe piața de birouri în ultimii ani, respectiv consolidarea business-urilor și în același timp relocarea în clădiri mai noi, cu specificații premium din punct de vedere tehnic, tehnologic, și mai ales sustenabil. Alături de clientul nostru, Securitas, am reușit să identificăm cea mai bună soluție, care să îi ajute să continue dezvoltarea business-ului din România”.

@Expo, amplasat pe Bulevardul Expoziției, este deținut de grupul belgian Atenor, și are o suprafață închiriabilă de 49.000 metri pătrați, de spații de birouri și de retail, fiind printre cele mai mari proiecte de birouri din București. Situat strategic în nordul Bucureștiului, oferind accesibilitate ușoară și vizibilitate ridicată, @Expo este bine conectat prin intermediul rețelelor de transport public și rutier.

Securitas are operațiuni în 44 de piețe și capacități care se întind de la pază la securitate tehnologică. Sunt organizați în trei segmente de afaceri: Securitas America de Nord, Securitas Europa și Securitas Ibero-America, având operațiuni și în Africa, Orientul Mijlociu, Asia și Australia, care formează divizia AMEA. Acțiunile Securitas sunt listate la Bursa de Valori din Stockholm (sau „Nasdaq Stockholm”) din 1991.

Pe piaţa din România, compania este prezentă prin intermediul Securitas Services România şi are, în prezent, 2.400 de angajaţi. Cu o tehnologie de ultimă generație, completată de expertiza specialiștilor în domeniul securității, compania oferă o gamă completă de servicii și soluții de securitate.

Dragoș Mărăcine, Director General Securitas România: “Privind spre viitor, ne propunem să ne consolidăm poziția în domeniul securității prin inovație continuă și prin angajamentul față de excelența operațională. Această mutare nu se referă doar la spațiul fizic, ci și la deschiderea de noi orizonturi pentru viitoarele noastre proiecte. Suntem hotărâți să aducem contribuții semnificative industriei, pentru a ne menține poziția de lider într-un peisaj în continuă schimbare.”