În acest an, grupul german a realizat un audit al oraşelor mari din regiune în urma căruia a ales Bucureştiul pentru dezvoltarea acestui centru care va oferi sprijin în special departamentului financiar.

 

Grupul Atenor a investit 25 mil. euro în prima clădire a proiectului Hermes Business Campus şi a început săptămâna trecută lucrările la cea de-a doua clădire a parcului de afaceri, o investiţie de 30 de milioane de euro în care din 2016 va fi mutat sediul centrului de servicii dezvoltat de Deutsche Bahn în Bucureşti.

 

 

„Am închiriat către Deutsche Bahn un etaj întreg cu o suprafaţă de 2.048 de metri pătraţi, contract în urma căruia prima clădire a proiectului Hermes Business Campus a ajuns la un grad de ocupare de 100%. Drept urmare, săptămâna trecută am început lucrările şi la cea de-a doua clădire a cărei finalizare este programată în primul trimestru al anului 2016“, a declarat pentru ZF Sven Lemmes, country manager al companiei belgiene Atenor, dezvoltatorul proiectului Hermes BC. (sursa: zf.ro)