SPEEDWELL anunță semnarea unui contract de închiriere cu HiSky, compania aeriană din Republica Moldova, întâmpinând astfel un nou brand internațional în clădirea de birouri MIRO.

HiSky este o companie aeriană de tip start-up, fondată în 2020 de un grup de antreprenori din Republica Moldova. În momentul de față, este unul dintre principalii furnizori de zboruri de tip charter din România și colaborează cu cei mai importanți operatori de zbor de pe piață. HiSky operează zboruri regulate din București, Cluj-Napoca, Baia Mare, Satu Mare, Iași și Chișinău spre 10 destinații din România și Europa. După inaugurarea hub-ului din București în luna mai a acestui an, deschiderea unui nou sediu vina ca un pas firesc, parte dintr-o strategie care vizează extinderea operațiunilor în România.

Una dintre principalele direcții de creștere a companiei este traficul aerian de tip business prin crearea de legături aeriene accesibile între capitală și celelalte mari orașe ale țării. Prin urmare, HiSky își va extinde prezența în România prin deschiderea unui birou la MIRO, clădirea de birouri dezvoltată de SPEEDWELL. Mai mult, la sfârșitul acestui an, compania are în plan adăugarea a două noi zboruri interne și zece alte externe către destinații europene, în portofilul său.

Situat în apropiere de aeroporturile Băneasa și Otopeni, proiectul MIRO are o locație avantajoasă și se potrivește perfect nevoilor companiei aeriene, oferind o conexiune directă către principalele puncte de interes ale acesteia.

“De fiecare dată când suntem în căutare de terenuri noi pentru proiectele noastre, locația este unul dintre principalele criterii după care ne ghidăm. Același principiu a fost aplicat și în cazul MIRO. În momentul în care am găsit acest teren, a fost clar pentru noi că vom construi aici o clădire de birouri și știam ca locația va fi unul dintre multele beneficii pe care MIRO le va oferi chiriașilor săi. Suntem bucuroși că HiSky a ales proiectul nostru ca locație pentru sediul lor din București și suntem entuziaști să vedem această companie dezvoltându-se.” declară Didier Balcaen, CEO și Co-Fondator SPEEDWELL.

Clădirea MIRO este alegerea mai multor companii de renume, așa cum sunt KPMG, ROVERE, COS, EATON, NEOCLINIQUE, SPEEDWELL, MITZU, STRADALE și JURA. HiSky este cel mai nou nume care li se alătură și conturează o imagine aproape completă la MIRO, cu doar 3.000 mp rămași disponibili pentru închiriere, dintr-un total de 23.000 mp, spațiu aflat la etajul 4 al clădirii.

MIRO pune la dispoziția chiriașilor și angajaților săi spații de birouri clasa A, cu floor plates de peste 4.500 mp și locuri de parcare gestionate printr-un sistem inteligent. Locația proiectului, chiar pe DN1, în zona Băneasa a Bucureștiului, beneficiază de acces rapid către zona de nord, centrul orașului și aeroport. Deoarece confortul și sustenabilitate au fost două dintre obiectivele principale pe care s-a bazat conceputul proiectului, clădirea deține certificările BREEAM Excellent și WELL.

SPEEDWELL are un portofoliu semnificativ de proiecte în România, incluzând RECORD PARK în Cluj-Napoca, THE IVY, TRIAMA Residence, MIRO și SPACEPLUS în București, PALTIM în Timișoara și RIVERSIDE CITY în Râmnicu-Vâlcea.