După Austria, Croația, Ungaria, Romania și Serbia, portalul s-a deschis acum și către piața spaniolă de birouri, prezentând birouri de închiriat pe www.oficinainfo.es.

Acesta oferă o privire de ansamblu asupra pieței de birouri din Spania și activitătii sale, furnizează informații detaliate despre clădiri de birouri în general și în special asupra celor de închiriat. Aceste informații includ detalii de contact, dând astfel posibilitatea companiilor locale să afle despre opțiunile disponibile în mod simplu și rapid. Beneficiul suplimentar al oficinainfo.es este acela că nici un comision nu se aplică tranzacțiilor de închiriere și este disponibil gratuit tuturor celor care caută un spațiu de birou.

Scopul principal al portalului este de a aduce clădirile de birouri și potențialii chiriași împreună. Oficinainfo.es furnizează mijloacele de comunicare cu potențialii chiriași și reprezentanții acestora.

Utilizatorii portalului pot restrânge căutarea prin stabilirea unor criterii diferite. Acestea includ clasa (A, B sau C), categoria (clădiri verzi, birouri instant, birouri ăn apartamente, clădiri de birouri de vânzare etc.), localizarea, mărimea și chiria. Pentru a economisi timpul petrecut căutând, portalul oferă și alte servicii adiționale precum calculatorul de chirii, o funcție de comparare a clădirilor de birouri, cele mai populare clădiri de birouri și o funcție pentru căutarea în grup.

Oficinainfo.es are o versiune în limba engleză, officerentinfo.es, care furnizează de asemenea conținutul din Spania cître www.officerentinfo.com, care captează datele de pe întreaga rețea de portaluri. Pentru cei interesați de clădirile verzi, www.greenbuildinginfo.eu acoperă piețele de birouri verzi din 28 de țări.

Oficina.es furnizează un serviciu specializat în Spania oferind noi oportunități și flux de informații atât pentru participanții la piața spaniolă, cât și la cea internațională. Nu a fost niciodată mai simplu pentru clădirile de birouri din Spania, potențialii chiriași și reprezentanții lor să se găsească reciproc, cât și pentru clădirile de birouri să fie prezentate la nivel internațional. Serviciul este de asemenea disponibil ca aplicație pentru telefoanele iPhones și Android.

Singura Rețea Independentă de Căutare Birouri din Europa

Singura rețea de portaluri internaționale de căutare birouri și comunicare, independentă față de agenții și dezvoltatori, cu aplicație mobilă pentru iPhones si Android. Țările acoperite: Austria, Croația, Ungaria, România, Serbia, Spania.