Cladirea de birouri, care va fi ocupata pe o perioada de 10 ani, are in total o suprafata inchiriabila de 1.611 mp si un teren liber de 700 mp. Constructia este noua si este dispusa pe cinci niveluri – subsol, parter, doua etaje si al treilea etaj retras.

 

Noul sediu va cuprinde cabinete de consultatii de medicina de familie si mai multe specialitati, spitalizare de zi, tratamente de paleatie si sustinere, chimioterapie. In plus, Scorseze Nursing va completa serviciul medical prespital prin consultatii si tratamente la domiciliu.

 

„Cererea venita din partea Scorseze Ambulanta Privata a fost generata de o extindere de business, ceea ce confirma inca o data tendinta de crestere a increderii managerilor in potentialul sectorului medical privat, un segment pe care Esop s-a dezvoltat in ultima perioada”, declara Alexandru Petrescu, managing partner al Esop Consulting l CORFAC International.

 

Infiintata in 2007, Scorseze Ambulanta Privata face parte din grupul de firme Scorseze si asigura servicii de ambulanta, fiind acreditata de Ministerul Sanatatii pentru urgente in sistem privat si transport asistat/neasistat. Poseda un parc auto cu 18 ambulante complet echipate, una dintre acestea asigurand si functiile de interventie si descarcerare. (Sursa: dailybusiness.ro)