Complexul de birouri Business Garden Bucharest, pre-certificat LEED Platinum, este primul proiect cu un astfel de concept verde în România și al șaselea dintr-o serie cu același nume dezvoltat de Vastint în mai multe orașe din Europa. Proiectul vine cu o configurație unică, cu atenție la detalii nu doar în zonele de birou, ci și în zonele exterioare, cu un accent deosebit pe crearea unui mediu de lucru plăcut.


Sanamed este în prezent cel mai mare jucător din domeniul serviciilor de diabet privat din România. 

Situat în cartierul de afaceri din zona București Centru-Vest, la intersecția dintre Calea Plevnei și pasajul Basarab, aflat in proximitatea Carrefour Orhideea, complexul include trei clădiri de birouri de clasa A, cu o suprafață totală închiriabilă de aproape 43.000 mp, cu servicii publice și comerciale disponibile la parter. 
Clădirile sunt înconjurate de o grădină interioară care reprezintă 30% din suprafața totală, pasarele pietonale cu bănci și facilități Wi-Fi pentru activități recreative. Business Garden Bucharest are o parcare spațioasă, care include parcare pentru biciclete, vestiare și dușuri pentru bicicliști. (sursa: economica.net)