„Roeng a optat pentru un upgrade al birourilor, în aceeași zonă unde avea sediul înainte, dar într-o clădire nouă, la standarde înalte de calitate și cu posibilitate de creștere a spațiului, având în vedere că va urma o extindere de personal. 
Ștefan cel Mare Building întrunea toate aceste calități, fiind o clădire de birouri de clasă A, de ultimă generație, unde s-a putut alege o suprafață de birouri mai mare, greu de găsit în acea zonă”, afirmă Alexandru Petrescu, Managing Partner la ESOP Consulting / Corfac International. 
Clădirea de birouri dezvoltată de Forte Partners la intersescția șoselei Ștefan cel Mare cu strada Tunari este în prezent 100% închiriată. Proiectul ce însumează o suprafață total desfășurată de 11.000 mp este ridicat pe două subsoluri, parter și nouă etaje. În total, sunt disponibile 158 de locuri de parcare (88 subterane si 70 supraterane). Centrul de afaceri a obținut de curând clasificarea ”BREAM Very Good” în materie de clădiri ecologice. Partenerii Forte în acest proiect sunt biroul de arhitectură Lauster & Radu, antreprenorul general ACMS și banca finanțatoare UniCredit Bank. (sursa: Esop)