„Suntem încântați să ne mutăm într-o nouă clădire de birouri care oferă mai mult spațiu pentru dezvoltarea business-ului nostru în continuă creștere, rămânând în același timp în centrul cartierului business din București. Suntem deosebit de încântați să consolidăm cultura noastră corporate „ONE FIRM” printr-un mediu de lucru mai adecvat pentru toate echipele noastre, făcând în același timp un pas înainte pentru bunăstarea angajaților noștri. Suntem foarte bucuroși să ne alăturăm comunității Globalworth, fiind de asemenea foarte recunoscător pentru sprijinul lor profesional pe durata fiecărei etape a încheierii contractului de închiriere” – a afirmat Bogdan Frăţilă, Country Managing Partner, Rödl & Partner Romania.

„Suntem extrem de mulțumiți și încântați să avem Rödl & Partner în comunitatea noastră Globalworth! Am proiectat clădirea ținând cont de viitorii noștri chiriași pentru a încuraja colaborarea internă și externă, inovația și pentru a fi atractivă. Așteptăm cu nerăbdare acest parteneriat pe termen lung și să îi urăm bun venit companiei Rödl & Partner în Gara Herăstrău”, a adăugat Ema Iftimie, Head of Leasing & Customer Care, Globalworth Romania

Gara Herăstrău este o clădire de birouri modernă, situată în partea de nord a Bucureștiului, în Globalworth District, cea mai dinamică zonă de afaceri din București, fiind deservită excelent de transportul public: metrou, tramvai și autobuz. Finalizată în 2016, clădirea a primit în același an certificarea BREEAM Excellent, oferind chiriașilor săi spații de lucru de înaltă calitate, prietenoase cu mediul.