”Le urăm bun venit lui Sagakura și Royal Bubble, cei mai noi chiriași ai noștri și suntem fericiți să avem FruFru, unul dintre cei mai vechi chiriași ai noștri într-o nouă locație! Brandurile de retail și food de la parter au fost alese cu mare atenție, scopul nostru fiind să creăm un mix optim de chiriași care să se potrivească nevoilor comunității noastre. Facilitățile food & drink au un rol decisiv în acest mix, important fiind să acoperim o gamă largă de gusturi și experiențe culinare”, declară David Hay, fondator și CEO of ADD Value Management SRL.

Sagakura a semnat contract de închiriere în America House pentru un spațiu comercial cu o suprafață de 103 mp și o terasă cu o suprafață de 130 mp. Royal Bubble va funcționa într-un spațiu cu o suprafață de 31,76 mp și o terasă cu o suprafață de 26 mp.

Chain Trust a fost agenția imobiliară responsabilă pentru finalizarea tranzacțiilor de închiriere.

”Am ales această locație în clădirea America House, deoarece are și trafic pietonal de calitate, în inima Bucureștiului, în Piața Victoriei, precum și o zonă de birouri cu mare potențial, pentru ora prânzului. De asemenea, terasa mare, bine poziționată, este un alt punct forte, mai ales pentru masa și băutura înainte de seara de acasă", a declarat Cătălin Gheorghe Ștefan, proprietarul Sagakura.

Sagakura furnizează o experiență tentantă de arome și culori, oferind o perspectivă delicioasă asupra culturii japoneze. Meniul oferă o mare varietate de feluri de mâncare, inclusiv ramen, chifle japoneze bao, orez prăjit, boluri poke, yakitori, tăiței, nigiri, rulouri, seturi de sushi, deserturi, sake, șampanie, vin și cafele de specialitate. Interiorul minimalist, dar confortabil, oferă un răgaz de la agitația orașului, în timp ce terasa mare este ideală pentru a vă bucura de zile și seri frumoase.

Acest restaurant stradal asiatic se deschide la 8:00 AM în timpul săptămânii și 9:00 AM la sfârșit de săptămână pentru cafea de specialitate și mic dejun și rămâne deschis zilnic până la miezul nopții pentru prânz, cină și băuturi.

Royal Bubble comercializează o gamă de 34 de sortimente unice de ceai cu ingrediente organice, printre care Be Creativ, Blueberry Latte, Matcha Latte, Strawberry Tea Latte, Matcha Latte, dar și Classic Tea Latte și ceaiuri de sezon Chocolate Oreo, Gingerbread Biscuit, Crème Brulle Milk, Apple Pie Cinnaman și Hot Chocolate Marshmallow. În această perioadă, magazinul Royal Bubble derulează o campanie promoțională.

FruFru a deschis o nouă locație la parterul America House, într-un spațiu recent reamenajat, care pune in valoare produsele sale sănătoase, din ingrediente naturale, fără "bazaconii" (fără arome artificiale). FruFru este un concept de retail de alimente proaspete și sănătoase din România și se bucură de popularitate în rândul angajaților care lucrează în clădirea America House și în vecinătatea ei.

America House este clădirea de birouri clasă A, situată în inima CBD-ului Bucureștiului, în Piața Victoriei. Are 28.806 mp de birouri clasa A și spații comerciale prime repartizate pe 8 etaje supraterane și 360 de locuri de parcare situate în cele 3 niveluri de parcare subterană și cea exterioară.

Retailerii prezenți în clădire sunt Starbucks, Velocità, FruFru, McDonald's, Gram Bistro, Noodle Pack, Submarine Burger, ATMS și două sucursale bancare, librăria Cărturești și Inmedio.

Recent, America House a finalizat un proces de renovare și modernizare în valoare de peste 10 milioane de euro.

America House este, de asemenea, casa Ambasadei Japoniei și are, de asemenea, chiriași precum companii internaționale și locale importatoare, de la corporații multinaționale de prestigiu, care aici și-au stabilit sediul în România, cum ar fi Mastercard, Cisco, Intesa Sanpaolo Bank, McDonalds, OLX, Funcom, Egis până la jucători locali importanți precum Bursa de Valori București. Compania Fortim Trust Advisors, membră în Alianța BNP Paribas Real Estate asigură serviciile de Property Management.

America House oferă spațiu pentru creativitate și inovație și îmbunătățește mediul general de lucru. Clădirea are o sală de gimnastică World Class recent renovată de 1.500 mp, suporturi pentru biciclete, dușuri și vestiare pentru bicicliști, stații de încărcare a mașinilor electrice.