Tranzacția de închiriere a demarat în pandemie, chiar în perioada stării de urgență și transmite un semnal pozitiv pentru sectorul de birouri și oportunitățile disponibile în prezent.
Public Affairs Solutions a închiriat o parte din etajul al patrulea  în clădirea de birouri ONE Tower. Compania a fost asistată în tranzacție de către CBRE.
Compania de afaceri publice se va muta astfel din Piața Victoriei unde se afla de la înființarea companiei din 2007, în polul de birouri din zona Floreasca, pe care îl consideră viitorul centru de business al Bucureștiului, pentru a fi mai aproape de clienți, majoritatea companii multinaționale, rămânând totodată în proximitatea instituțiilor publice.
 
„Relocarea Public Affairs Solutions este o dovadă a agilității pe care companiile o pot avea, indiferent de dimensiuneși de contextul economic, astfel beneficiind de oportunitățile disponibile în piață. În același timp, demonstrează flexibilitatea pe care anumiți proprietari o oferă și faptul că pot fi găsite soluții personalizate atât pentru companii de mii de metri pătrați, cât și pentru echipe de dimensiuni medii”, a declarat Anca Păuna, Senior Consultant, Advisory&Transaction, Office, CBRE România.

Clădirea ONE Tower va avea 16 etaje, cu o suprafață totală de aproximativ 24.000 mp și urmează a fi livrată în trimestrul al patrulea din 2020. Proiectul face parte din complexul multifuncțional ONE Floreasca City și este pre-certificat LEED v4 Core & Shell la nivel Platinum și urmează să obțină certificare WELL, fiind una dintre primele clădiri sănătoase (”healthy building”) din România, conform dezvoltatorului ONE United Properties.
 „Chiriașii sunt din ce în ce mai interesați de performanțele tehnice ale clădirii, în special pe partea de calitate a aerului. ONETower răspunde și celor mai pretențioase solicitări datorită tehnologiilor folosite iar certificările LEED Platinum v4 și WELL confirmă acest fapt. În plus, oamenii din clădire vor beneficia de momente de relaxare sau de opțiunea de a face sport direct în Parcul Floreasca”, spune Mihai Păduroiu, CEO Office Division în cadrul One United Properties.

Pe piața din București, în primele nouă luni ale anului a fost închiriată o suprafață totală de 176.300 mp de birouri, 46% din volumul total fiind tranzacționatîn trimestrul al treilea al anului, potrivit datelor CBRE Research.

În ultimii cinci ani, zona Calea Floreasca-Barbu Văcărescu a atras tranzacții cu un volum total de aproximativ de 220.000 mp, dintre care cererea netă (cererea totalăminustranzacțiile de tipul renegocieri și reînnoiri de contracte) a reprezentat 73%. Suprafața medie închiriată în această zonă a fost de 1.100 mp. 
Jucătorii din sectorul IT&C sunt cei care dominăcererea de spații de birouri din zona de business Calea Floreasca-Barbu Văcărescu, reprezentând 40% din cererea totală.La o distanță considerabilă urmează sectoarele Professional Services și Manufacturing& Energy, care împreunăîși arogă 31% din cererea totală, potrivit CBRE. (sursa: CBRE)