Connect 44, o companie de inginerie de telecomunicatii si Best Chef, o companie de catering pentru segmentul de birouri, au închiriat o suprafață totală de aproximativ 2.300 mp. Cu acesti noi chiriasi, AFI Tech Park 1 atinge o rata de ocupare de 50%.

Situat in centrul Bucurestiului, aproape de Palatul Parlamentului si la intersectia a trei zone rezidentiale majore - sectoarele 4, 5 si 6, AFI Tech Park va deveni unul dintre cele mai complexe proiecte de birouri din oras, oferind 56.000 de metri patrati spațiu de birouri Clasa A prin cele două clădiri cu o înălțime P + 8 și o clădire cu turnuri de 14 etaje, care va permite extinderea chiriașilor.

Spațiul închiriat de Connect 44 în AFI Tech Park 1 este de 1.800 mp., iar Best Chef va deschide o cantină de 420 mp dedicată angajaților AFI Tech Park 1.

Cei doi chiriasi se alatura altor companii care au inchiriat spatii de birouri in AFI Tech Park 1, cum ar fi Hilti Romania, Knauf, World Class, WWF, WWF , Game World Group sau RTC Proffice Experience. (sursa: zf.ro)