Compania a închiriat 600 mp în proiectul dezvoltat de investitorul belgian Yves Weerts.
„Am ales Unirii View datorită poziției și a standardelor  pe care această clădire le oferă. Am decis să ne mutăm într-un birou modern care să permit dezvoltarea viitoare a businessului Pernord Ricard în România. Oferim astfel angajaților condiții de muncă optime, care să îmbunătățească productivitatea și performanța companiei”, a declarat Tudor Furir, General Manager al Pernord Ricard România.

Grupul IT NTT Data România și producătorul de băuturi Red Bull au închiriat, de asemenea, spații de birouri în clădire.

Unirii View, o investiție de 33 de milioane de euro, va fi finalizată în această vară. Turnul va avea 19 etaje și va fi cel mai înalt turn de birou din zona Unirii, cu o înălțime de 73 de metri. Suprafața sa totală închiriabilă se ridică la 17.500 mp.

Pernod Ricard a fost asistat în această negociere de către consultantul imobiliar Knight Frank România. „Brief-ul inițial al clientului a fost să găsim un spațiu ultracentral, zona Unirii fiind ideală pentru ei, așadar totul s-a întâmplat într-o perioadă relativ scurtă. Zona centrală înregistrează o cerere în creștere, observăm asta în ultimii doi ani, iar proiectele care sunt în construcție și urmează să se livreze anul acesta sunt deja pre-închiriate în proporție de 90%”, au declarat reprezentanții Knight Frank. (sursa: forbes.ro)