Biroul este localizat in Liberty Technology Park, pe strada Garii Nr. 21, si deserveste clientii din zona centrala si de nord a tarii. Compania Omifa a fost prezenta constant pe piata din Transilvania inca din anul 2008, oferind servicii de consultanta si design de spatii de lucru, mobilier si partitii de birou, pentru companii precum UniCredit Tiriac Bank, IBC Focus, Esarom Sibiu sau Aeroportul International Cluj-Napoca.

 

“Strategia noului birou va fi sa continue succesul avut pana acum in dezvoltarea proiectelor de amenajare de spatii de lucru in acea regiune,” declara Mihai Olaru, director general al Omifa. “La urma urmelor, Cluj-Napoca este motorul de dezvoltare al regiunii, iar mediul propice de afaceri din zona se pliaza perfect pe punctele noastre forte: transparenta, acuratete, know-how si flexibilitate.”

Biroul din Cluj va beneficia de sprijinul sediului central din Bucuresti.

 

“Avem planuri foarte mari pentru biroul nou inaugurat,” adauga Laura Irimies, regional manager Omifa Cluj. “Orasul se mandreste cu centre de afaceri la standard europene, iar noi venim in intampinarea nevoilor companiilor de prestigiu care activeaza aici. Oferim un stil aparte in amenajare, care creeaza un mediu de lucru modern si placut, iar acest lucru le poate ajuta sa isi puna amprenta pe o piata atat de dinamica.”

 

Infiintata in Romania in 2002, compania Omifa si-a dezvoltat in permanenta gama de servicii, iar astazi este un constructor complex avand la baza experienta si abilitatea necesara realizarii unei plaje largi de proiecte. Fiind specializata in servicii complete de amenajari interioare si exterioare, incluzand consultanta, proiectare, randari 3D si management de proiect, serviciile firmei acopera sectoare variate ale pietei: rezidentiale, comerciale, administrative, hoteliere, industriale.

Omifa a inregistrat o cifra de afaceri de 2.7 milioane de Euro in 2013, iar in decursul anului 2014, compania a fost implicata in proiecte precum: amenajarea birourilor unui client american in parcul Tetarom II, Hidroelectrica, Nobel Oil Downstream, Wrigley Romania si Qualitance Bucuresti. (sursa: Omifa)