Premio Exclusive City Center va avea 32 de apartamente și 46 de locuri de parcare, în două corpuri cu 8, respectiv 6 etaje. Proiectul este construit pe strada Luca Stroici nr.13, Sectorul 2, aproape de Universitate, potrivit datelor Nusco.

 

Prima clădire va cuprinde la pater 2 apartamente cu 4 camere și gradină, la etajele 1-1, 2 apartamente cu 3 camere și 2 apartamente cu 4 camere, iar la etaje 7-8 va fi construit un penthouse. Clădirea a doua va avea la etajele 1-4 câte 4 apartament cu 3 camere, iar la etajele 5-6 un penthouse. Proiectul este promovat de firma Crosspoint Investment Banking &Real Estate.

 

Acesta este al doilea proiect rezidențial al grupului italian în București, pentru primul, denumit Pantelimon Residential Park, primind recent autorizația de construire. Complexul din Pantelimon se va adresa segmentului mediu de piață, în timp ce Premio Exclusive City Center este un proiect exclusivist. Complexul din Pantelimon va avea patru imobile cu câte 11 etaje, potrivit datelor de la Primăria Sectorului 2, care a emis autorizație de construire.

 

Grupul Nusco a vândut anul trecut clădirea de birouri Nusco Tower de lângă stația de metrou Aurel Vlaicu către compania Globalworth, controlată de grecul Ioa­n­nis Papalekas, în urma unei tranzacții evaluate la 46 milioane de euro.

 

Familia Nusco a cumpărat integral platforma industrială Pipera și mai deține în România producătorul de uși și ferestre Pinum.  Pinum are în Pipera o unitate de producție de uși, iar anul acesta a inaugurat o fabrică de tâmplărie PVC în aceeași zonă.

 

Piața rezidențială din România a început să fie din nou interesantă pentru dezvoltatori, în condițiile unei relaxări din partea băncilor la acordarea creditelor pentru achiziția de locuințe. (sursa: profit.ro)