MASTERBUILD – Companie specializata in servicii de Antrepriza Generala si de Specialitate in domeniul constructiilor industriale si comerciale, a inregistrat o crestere de 80% in prima jumatate a anului 2020, fata de aceeasi perioada a anului 2019.

Astfel, in primele 6 luni ale anului, afacerile MASTERBUILD s-au situat la aproape 13 mil. RON, fata de 7 mil. RON in acelasi interval al anului trecut. Cresterea se datoreaza in principal extinderii domeniului de activitate in 2020 fata de anul precedent si abordarea unor proiecte de constructii de mai mare complexitate, compania targetand cu precadere proiecte de antrepriza generala in acest an, fata de proiectele de antrepriza de specialitate preponderent abordate in anii precedenti.

“Viziunea noastra este sa crestem segmentul de Antrepriza Generala al companiei si sa ne concentram pe prestarea de servicii de Antrepriza Generala cu valoare adaugata si project management in constructii, pentru clientii nostri din industriile care functioneaza cu motoarele turate, chiar si in plina pandemie.

Astfel, ne concentram in continuare pe segmentele de retail, e-commerce, agro - alimentar, industrie chimica, farmaceutica, logistica si transport, piata de electro-IT, si toate celelalte domenii care au activitate intensa pe piata si care construiesc magazine, parcuri de retail, facilitati de productie si depozitare. Ne asteptam in perioada urmatoare, in conditiile reconfigurarii lanturilor de aprovizionare internationale, ca unele companii sa construiasca facilitati de productie si hub-uri logistice regionale in Romania si suntem pregatiti sa preluam aceasta cerere din piata”, a declarat Stefan Ferdinand Vayna, CEO MASTERBUILD.

 

Fondata in 2005, MASTERBUILD este una dintre cele mai experimentate companii de constructii si antrepriza generala din Romania.

MASTERBUILD construieste proiecte de parcuri industriale, facilitati de productie, logistica, birouri, parcuri si magazine de retail, ansambluri rezidentiale, proiecte cu functiuni mixte, cat si proiecte speciale, cu grad inalt de specializare (ex. fundatii speciale, camere controlate termic, compartimente rezistente la foc, camere curate / asa numitele “clean rooms”, pereti rezistenti la explozie, acoperisuri verzi, cladiri “verzi” certificate international, s.a.). (sursa: Masterbuild)