Colliers International Romania a intermediat tranzactiile de inchiriere.

 

Mars Romania este o divizie a Mars Incorporated si in acelasi timp un pilon important al companiei in regiunea Europei Centrale si de Est. Prezenta pe piata locala inca din 1994, compania a cunoscut in ultimii ani una din cele mai accelerate dezvoltari din randul companiilor FMCG de pe piata europeana. Mars Incorporated este unul dintre cei mai mari producatori de alimente din lume.

 

Royal Canin, o divizie a Mars Incorporated din 2002, a deschis o filiala in Romania in 2008. Din acel moment compania s-a concentrat pe legatura cu celelalte companii locale ale Mars Incorporated, avand la baza valori comune si crearea unor sinergii ale proceselor de business.

 

”In 2014, Royal Canin Romania a identificat o oportunitate de a se reloca mai aproape de Mars Romania, mai ales ca impartasim aceeasi dorinta de a crea o lume mai buna pentru animalele de companie si astfel am considerat ca mutarea a venit ca un pas natural in aceasta directie. Pentru viitor avem astfel oportunitatea de a explora si dezvolta noi oportunitati de colaborare”, sustin reprezentantii Royal Canin Romania.

 

Floreasca Business Park este una dintre cele mai reprezentative cladiri de clasa A din Bucuresti, cu o suprafata inchiriabila totala de 36.000 de metri patrati. Alti chiriasi reprezentativi din Floreasca Business Park sunt Exxon Mobil, L’Oreal, DHL sau Wipro. De curand, in cladire s-au alaturat nume importante nou intrate in piata, precum Lenovo sau Federal-Mogul.

 

Alegerea finala a cladirii vine dupa o analiza aprofundata a pietei, realizata de Colliers International, pe fondul necesitatii de a consolida operatiunile celor doua companii intr-un sediu care sa corespunda standardelor de eficienta si de calitate a mediului de lucru, precum si imaginii corporative. 

 

„Un jucator global important care decide sa isi consolideze operatiunile va cauta intotdeauna o cladire de birouri care sa ii confere vizibilitate maxima, respectand totodata criteriile tehnice si de eficienta. Atat proprietarul, cat si chiriasul au aratat o mare flexibilitate si au incercat in mod constant sa gaseasca cea mai buna solutie pentru a satisface acesti parametri, precum si o structura creativa de a da o identitate comuna celor doua echipe care pana acum functionau separat”, considera Andreea Paun, associate director in cadrul echipei Office Agency a Colliers International.

 

In primele 9 luni ale anului 2014, departamentul de birouri din cadrul Colliers International Romania a intermediat tranzactii de inchiriere totalizand peste 60.000 mp in Bucuresti si in orasele principale din tara. Compania are o cota de piata de peste 50%. (Sursa: dailybusiness.ro)