Printre noii chiriași IMMOFINANZ se numără grupul media Ringier, care va ocupa aproximativ 2.500 mp în Iride Business Park, compania de producție TV Sinevizyon, care a închiriat peste 2.000 mp în Pipera Warehouse și unul dintre principalii jucători de pe piața auto din România, care a semnat un acord pentru aproximativ 1.500 mp în North Center. 

Alți parteneri noi ai IMMOFINANZ includ companii importante Tymbark, ND Medhealth și Sterling Cruise, în timp ce Q’s Inn, care operează deja o unitate in North Center, a închiriat încă un spațiu în Iride Business Park. Mai mult, numeroase contracte de închiriere au fost prelungite și extinse. Chiriașul pe termen lung ING și-a extins suprafața închiriată în S-Park cu peste 1.800 mp, în timp ce unul dintre partenerii IMMOFINANZ de peste nouă ani, din sectorul pharma, a prelungit acordul de închiriere pentru 1.500 mp în Iride Business Park. 

Mai mult, clădirea Bucharest Corporate Center a atins gradul de ocupare de 100% în urma extinderii cu 800 mp a suprafeței alocate chiriașului existent. (sursa: cijjournal.com)