Proiectul a fost finalizat și urmează să întâmpine primii chiriași începând cu luna iulie. Imobilul beneficiază de o suprafață totală de 7.300 mp construiți și 5.685 mp suprafață totală închiriabilă - dintre care peste 85% sunt reprezentați de spații de birouri, aproximativ 11% spații comerciale și 3,59% spații de depozitare, iar regimul de înălțime este P+7. 


„Global Vision este o companie cu un portofoliu impresionant, experință relevantă și capacitatea dovedită a de livra servicii de înaltă calitate. Know-how-ul și pasiunea comună pentru dezvoltările imobiliare inovatoare și durabile sunt doar două dintre aspectele care ne vor servi drept catalizator pentru o colaborare pe termen lung. Avem încrederea că alături Global Vision vom crește valoarea și gradul de rentabilitate al proprietății noastre, asigurând, în același timp, cel mai înalt nivel de servicii pentru chiriașii H Victoriei 109.”, a declarat Yitzhak Hagag, Chairman and Board Controller Hagag Group. 

Obiectivul Hagag Development Europe este să asigure un mediu sigur și condiții optime de lucru pentru companiile care urmează a se reloca în clădire. În acest sens, dezvoltatorul a lucrat îndeaproape cu experți și consultați cu experiență și a implementat toate măsurile de siguranță și prevenție prevăzute de Organizația Mondială a Sănătății și recomandate de autoritățile competente. Proiectul va găzdui companii cu renume internațional, case de avocatură, dar și alte mărci de lux bine-cunoscute publicului. Dezvoltatorul estimează atingerea unui grad de ocupare de 85% până la finalul anului în curs.


„Mă bucură încrederea și respectul reciproc cu care demarăm acest partneriat și cred cu tărie că valorile și viziunea comună sunt atributele definitorii care ne vor ghida pașii în parcursul colaborării noastre. Hagag este un dezvoltator inovator, cu renume și expertizăinternațională, iar contribuția Global Vision va aduce plusvaloare brandului de dezvoltator prin serviciile de property management concentrate pe întreg ciclul de viață al proprietății, inclusiv gradul de satisfacție al chiriașilor”, a menționat Sorin Preda, CEO Global Vision.
Lucrările de restaurare și consolidate ale imobilului au fost întreprinse cu respectarea celor mai înalte standarde, vizând, totodată, obiectivele de mediu corporative și organizaționale. Trasăturile arhitectonice ale clădirii au fost prezervate, iar fațada edificiului a fost readusă la imaginea sa originală. În plus, H Victoriei 109 dispune de toate facilitățile oferite de clădirile de birouri moderne: pardoseală flotantă, sistem de ventilație cu admisie de aer proaspăt, consum redus de energie, lumină naturală și spații de tip open space. (sursa: HAGAG Development Europe)