GTC România se mândrește cu faptul că oferă în clădirile sale o experiență de neegalat pentru chiriașii săi, cu facilități de ultimă generație, poziționarea în unele dintre cele mai bune zone din oraș și un angajament asumat față de excelență. Adăugarea Hansgrohe la portofoliul de chiriași din City Gate confirmă reputația clădirii ca destinație de birouri de top.

„Suntem încântați să îi urăm bun venit companiei Hansgrohe în City Gate South Tower. Alegerea clădirii noastre spune multe despre facilitățile și serviciile excelente pe care le oferim. Așteptăm cu nerăbdare să sprijinim dezvoltarea Hansgrohe în locația noastră și să îi susținem să își atingă obiectivele de afaceri pe termen lung. Clădirea noastră oferă un mediu propice pentru business, o adevărată comunitate de afaceri și acces ușor la zonele importante din București. Această poziționare privilegiată le va permite, fără îndoială, să aducă o contribuție semnificativă la dezvoltarea mediului de afaceri al Bucureștiului”, a declarat Ziv Gigi, Director Executiv al GTC pentru regiunea SEE.

Parteneriatul dintre GTC România și Hansgrohe reflectă viziunea comună pentru un mediu de lucru care susține inovația, colaborarea și dezvoltarea. Poziționarea strategică a City Gate, infrastructura modernă și spațiile de birouri atent proiectate vor oferi companiei Hansgrohe cadrul ideal pentru a-și promova obiectivele de afaceri și pentru a răspunde nevoilor în evoluție ale clienților săi.

„Suntem bucuroși să ne stabilim prezența în City Gate South Tower, o decizie care reflectă angajamentul de a ne dezvolta. În acest nou spațiu vom continua să oferim calitatea de neegalat cu care i-am obișnuit pe clienții noștri, vom optimiza eficiența operațională și vom putea oferi spațiul necesar echipei noastre, aflată în continuă creștere. Această extindere demonstrează faptul că investim constant în dezvoltare și creșterea echipei, cu scopul de a obține rezultate excepționale”, a declarat Ramona Ștefan, Director General Hansgrohe România.

Colaborarea cu compania de brokeraj imobiliar Fortim Trusted Advisors, membră a Alianței BNP Paribas Real Estate, a jucat un rol esențial în venirea Hansgrohe în City Gate South Tower. Expertiza Fortim în domeniul tranzacțiilor imobiliare comerciale, cunoștințele sale de piață și angajamentul față de satisfacția clienților au fost esențiale în facilitarea acestui acord. Profesionalismul și dedicarea lor de a găsi armonia perfectă între chiriaș și proprietate au asigurat un proces de închiriere fără probleme și reciproc avantajos.

Situat în Piața Presei Libere 3-5, City Gate are o suprafață închiriabilă combinată de 47.700 mp (parter + 18 etaje) și certificare LEED GOLD. Complexul beneficiază de mare vizibilitate și accesibilitate din alte zone din oraș, atât datorită opțiunilor de transport în comun, cât și a infrastructurii locale care o conectează atât cu centrul Bucureștiului, cât și cu nordul orașului. Complexul City Gate are și una dintre cele mai mari

parcări din oraș, cu peste 1000 de locuri și se află la 15 minute de principalul aeroport din București - Henri Coandă. De asemenea, City Gate are în apropiere trei hoteluri importante, diverse opțiuni de retail, cum ar fi restaurante, magazine alimentare, sală de sport și un centru medical.

Anul trecut, complexul a trecut printr-un proces de renovare amănunțit în urma unei investiții de 3,5 milioane de euro. Clădirile au beneficiat de îmbunătățiri atât în interior, cât și în exterior, cu modernizarea zonelor principale de recepție, și diferitelor structuri și facilități ale clădirilor.