„Preocuparea pentru dezvoltarea sustenabilă și eficientă energetic, precum și dezvoltarea activității în jurul stării de bine a angajaților sunt valori comune ale Glovo și Forte Partners”, a declarat Victor Răcariu, Director General Regional, Glovo Europa de Sud-Est. „Facilitățile oferite de U•Center, accesul rapid la mijloacele de transport în comun și tehnologia integrată în dezvoltarea proiectului au fost unele dintre elementele care ne-au convins să alegem U•Center.”
 
Lucrările de construcție la a doua fază a U•Center au fost demarate în a doua jumătate a anului 2021 și vor fi finalizate în a doua jumătate a anului 2023. Cele două faze ale U•Center, proiect alimentat 100% cu energie electrică provenită din surse regenerabile, inclusiv șantierul fazei a doua, cumulează o suprafață totală închiriabilă de 63.000 de metri pătrați de spații de birouri, inclusiv o componentă de retail la parterul clădirilor.

„Suntem mândri că proiectul U•Center a fost ales de către Glovo pentru noul sediu central al companiei începând cu anul 2023”, a declarat Elena Tecuță, Leasing Manager Forte Partners. „După închirierea în procent de 100% a spațiilor de birouri din prima fază a U•Center, această nouă tranzacție continuă povestea de succes a proiectului, dezvoltat de Forte Partners conform strategiei sale de a construi proiecte office sustenabile, cu grijă pentru companiile chiriașe, pentru angajații lor, precum și pentru comunitățile din zonă.”

Prima fază a proiectului office U•Center a fost finalizată în trimestrul al treilea al anului 2021 și a obținut certificările LEED Platinum cu scorul 85, unul dintre cele mai mari obținute în România în versiunea LEED v4 și WELL Health&Safety, care atestă siguranța clădirii din punct de vedere sanitar în contextul COVID-19. Forte Partners vizează obținerea acelorași certificări și pentru faza a doua a proiectului.