"Începând cu această lună, Global City Business Park a finalizat procesul de închiriere a încă 1.600 de metri pătraţi, odată cu venirea a trei noi chiriaşi şi extinderea spaţiului de către unii din cei existenţi. Bergenbier, parte a grupului Molson Coors Central Europe şi unul dintre cei mai mari producători de bere din Europa Centrală și de Est, şi-a extins spaţiul, ocupând integral etajul în care îşi desfăşura activitatea de la începutul anului", a declarat Sorin Macoveiu, commercial manager Global Finance România.

 

Bergenbier nu este singura companie care a ales să extindă spaţiile ocupate, Euroins şi Adama Agricultural Solutions mărindu-şi, de asemenea, suprafaţele ocupate în cadrul Global City Business Park.

 

Potrivit reprezentantului companiei, noii chiriaşi din cadrul Global City Business Park sunt Altex Service Center, divizia de service a retailerului Altex România, AutoItalia Group, importatorul mărcii JEEP în România, şi Ted’s.

 

Altex va ocupa un spaţiu de birouri de 650 de metri pătraţi, în timp ce AutoItalia Group a ales închirierea unei suprafeţe de 450 de metri pătraţi, la parterul uneia dintre cele două clădiri, urmând să amenajeze un showroom JEEP.

 

„Cel de-al treilea nou chiriaş este cafeneaua Ted’s. Venirea sa în cadrul Global City Business Park reprezintă un avantaj pentru toţi chiriaşii noştri, care beneficiază astfel de o gamă diversificată de facilităţi”, a mai spus Sorin Macoveiu.

 

Acesta a subliniat că noua cafenea va completa zona de retail foarte bine dezvoltată, care oferă celor peste 2.500 de persoane ce lucrează în incinta ansamblului de birouri acces la un restaurant self service, un business lounge, un salon de înfrumuseţare, o farmacie, două ATM-uri şi un magazin Inmedio.

 

În ceea ce priveşte decizia companiilor Altex Service Center, AutoItalia Group, Bergenbier, Euroins şi Adama Agricultural Solutions de a închiria sau a extinde spaţiile ocupate, reprezentantul companiei susţine că beneficiile oferite de Global City Business Park, printre care existenţa unor spaţii de birouri de clasa A cu o eficienţă ridicată, chiriile competitive şi costurile scăzute de mentenanţă comparativ cu alte proiecte similare, au avut un impact pozitiv.  

 

Situat în zona de Nord a Bucureştiului, Global City Business Park are o suprafaţă construită de 56.000 mp şi un total de spaţii de închiriat de clasă A de 51.000 mp în două clădiri cu un regim de înălţime de P+10.

 

În plus, proiectul dispune de o suprafaţă de 28.000 mp construiţi subteran, unde se regăsesc 844 de locuri de parcare, ce le suplimentează pe cele existente la exterior.

 

Proiectul a fost demarat in octombrie 2007 şi a fost finalizat în totalitate în februarie 2010. În acest moment, Global City Business Park are peste 30 de chiriaşi, cea mai mare parte a suprafeţei închiriate fiind ocupată de companii precum Michelin, Coca-Cola HBC România, Total Soft, Euroins, Ford, Honda, Bergenbier, Quntiles sau Monsanto. (sursa: dailybusiness.ro)