Compania, care este unul dintre cei mai mari furnizori globali de servicii și soluții IT de transformare a proceselor de business, a intrat pe piața din România în 2019 prin deschiderea biroului din Timișoara, în proiectul de birouri Vox Technology Park.

”Tech Mahindra își continuă dezvoltarea locală, bazându-se pe clienții existenți dar aducând în același timp și noi clienți. Cererea pentru personal calificat în Timișoara este foarte ridicată, în special pentru vorbitorii de limbă germană. De asemenea, observăm necesitatea dezvoltării unor abilități profesionale suplimentare în domenii ca securitatea informațională, inteligență artificială și învățare automată”, a declarat Vinay Prakash, Business Head Tech Mahindra pentru regiunea Germania – Austria – Elveția.

Tech Mahindra este o companie cu venituri anuale de peste cinci miliarde de dolari, care oferă servicii de consultanță și remodelare a afacerilor pentru companii din toate industriile. Compania face parte din grupul indian Mahindra, cu venituri anuale de peste 21 de miliarde de dolari și peste 250.000 de angajați în peste 100 de țări.

2021 a debutat cu dreptul pentru Vox Technology Park, care a închiriat de la începutul anului o suprafață totală de birouri de 2.825 de metri pătrați de birouri. Adițional Tech Mahindra, au mai închiriat spații Bulung Logistic, o companie de transporturi cu activitate in Orientul Mijlociu și Europa Centrală și Est, care și-a deschis astfel în Timișoara primul său birou din România, precum și alte companii care au preluat spații cu suprafețe mai reduse. De la debutul pandemiei Covid-19 pe plan local, în cadrul Vox Technology Park au fost închiriați peste 8.700 de metri pătrați de birouri.

”Începutul de an ne oferă premisele pentru a considera că 2021 va fi un an bun. Am implementat încă din primăvara anului trecut numeroase soluții de creștere a siguranței la locul de muncă, avem deja chiriași care și-au reluat activitate în spațiile de birouri iar ultimele 12 luni au fost bune pentru noi, cu un total de peste 8.700 de metri pătrați de birouri închiriați”, a declarat Mark Oancea, managing director în cadrul Vox Property Group, dezvoltatorul și proprietarul proiectului.

Proiectul a trecut printr-un proces intensiv de implementare a unor măsuri de prevenție și de sporire a gradului de siguranță la birou. Au fost achiziționate și instalate două termoscanere, au fost instalate aparate de curățare și filtrare a aerului, aparate pe bază de senzori în spațiile comune și băi și au fost regândite circuitele de circulație prin clădire.

Vox Technology Park are o suprafață totală de 26.600 de metri pătrați și a fost finalizat în Timișoara în urma unei investiții de 30 de milioane de euro. Compania are în dezvoltare și proiectul rezidențial Vox Vertical Village, amplasat în imediata apropiere a proiectului de birouri. (Sursa: Vox Property Group)