Potrivit ZF, exista in piata zvonuri potrivit carora omul de afaceri George Copos, proprietarul Ana Holding, este deja in negocieri cu PwC Ro­mânia, compania de con­sul­tanţă şi audit, pentru un spaţiu de birouri de circa 8.000 mp în viitorul pro­iect Ana Tower, zvon infirmat insa de catre dezvoltator.
Turnul de birouri este dezvoltat prin intermediul companiei Ana Tower Offices, deţinută integral de Ana Tower, controlată de George Copos si infiintata in 2007 pentru a construi cea mai inalta cladire din Bucuresti, evaluata atunci la 70 milioane de euro.. 
Turnul de birouri trebuia sa fie construit, incepand cu 2012, langa hotelul Crowne Plaza.
In prezent, investitia totala este estimata la circa 50 de milioane de euro si lucrarile ar putea fi gata in decembrie 2019. 
“Va fi o cladire doar de birouri. Avem autorizatii si am inceput deja constructia de doua saptamani. Vor fi credite si banii nostri pentru constructie. Eu sunt roman si investesc in Romania. Va fi un proiect unic”, a declarat Copos, potrivit publicatiei national.ro.  
Pentru noua investitie, George Copos a preluat controlul integral asupra societatii Ana Tower Offices, cumparand participatia de 50% din capitalul social de la Global Trade Centre, cu care se asociase initial.