Cele două companii, Ana Tower SRL (George Copos) şi Bucharest Tower Investments (GTC) s-au asociat în anul 2011 în vederea dezvoltării proiectului de birouri Ana Tower pe terenul de 3.250 de metri pătraţi din apropierea hotelului Crowne Plaza din București.  

Clădirea de birouri trebuia să fie finalizată în anul 2013, potrivit planurilor de atunci ale dezvoltatorilor, însă criza financiară care a lovit puternic sectorul imobiliar din România a întârziat cu ani de zile planurile acestora.

Turnul din apropiere de Piața Presei Libere din București urma să aibă 24 de etaje, 30.000 mp de birouri și peste 100 de metri înălțime.
În anul 2011, terenul a fost evaluat la 5 milioane de euro, iar investiția totală urma să se ridice la circa 70 de milioane de euro, sumă care ar fi putut fi acoperită în procent de 70% de către bănci finanțatoare.

GTC este un fond de investiții polonez care a dezvoltat în București complexul City Gate din Piața Presei Libere, Europe House și America House din Piața Victoriei.

Ana Tower, companie membră a Ana Holding, a fost înființată în 2007, cu ideea de a construi un turn de birouri Clasa A care să reprezinte cea mai înaltă clădire din București. (sursa: profit.ro)