Everseen a închiriat 1.250 mp în clădirea de birouri clasa A, United Business Center 1 (UBC 1). Noile birouri ale companiei sunt de asemenea primele sale în România și în această regiune a Europei, în afară de birourile deja deschise la Belgrad.

"Unul dintre criteriile care au stat la baza alegerii viitorului sediu a fost de a avea toti cei peste 100 de angajati pe acelasi etaj. Un alt aspect important a fost accesul facil la servicii, precum: banci, sala de fitness, restaurante, posta s.a.m.d.", a declarat Alan O'Herlihy, CEO al Everseen.

Echipa din Timișoara va găzdui peste 100 de angajați și va dezvolta tehnologii pentru optimizarea activităților din industria de retail, care va fi lansată și pe piața românească.

"In urma cu sase ani, am inaugurat primul nostru laborator de dezvoltare, intr-o casa convertita din orasul Timisoara", a mai declarat Alan O'Herlihy. 

Everseen a fost înființată în 2008 de Alan O’Herlihy, un irlandez, și este specializată în dezvoltarea de software pentru reducerea pierderilor în unitățile de vânzare din industria de vânzare cu amănuntul. (sursa: wall-street.ro)