Contractul include inchirierea a patru etaje din cea de-a treia cladire din cadrul proiectului de birouri AFI Park, cu posibilitatea de extindere catre alte spatii, potrivit planurilor de dezvoltare ale Endava. Compania ocupa deja doua etaje in AFI Park 1, care vor fi relocate in cea de-a treia cladire in decembrie 2014, in timp ce isi va extinde activitatea pe doua etaje aditionale.

“Rezultatele pe care le avem in ceea ce priveste inchirierile, respectiv AFI Park 1, inchiriat in proportie de 100%, AFI Park 2, cu 96% din spatii inchiriate si recentul contract de pre-inchiriere pentru AFI Park 3 semnat cu Endava ne motiveaza sa demaram in primul trimestru al acestui an constructia a 27.000 de metri patrati aditionali de suprafata inchiriabila in AFI Park 4 si AFI Park 5”, a declarat David Hay, CEO AFI Europe Romania.

Radu Grosu, delivery director pentru centrul de dezvoltare al Endava din Bucuresti a declarata ca Endava are in plan cresterea echipei din Bucuresti pana la 400 de persoane pana la finalul acestui an.

Endava este unul dintre cei mai activi angajatori din domeniul IT, avand mai mult de 1.000 de angajati in sediile din Bucuresti, Cluj si Iasi. Endava ocupa primul loc intr-un top 20 firme de IT din Romania pentru care sa lucrezi, publicat recent de o revista de afaceri consacrata, si compania a anuntat ca planifica o crestere de 25% pe an a personalului din Romania in urmatorii doi ani. In acest moment, Endava are aproape 300 de angajati la Bucuresti, implicati in proiecte de dezvoltare software in principal pentru clienti din Marea Britanie si SUA din domenii cum ar fi cel bancar, plati electronice, media si publishing.

 

AFI Park beneficiaza de o cerere exceptionala pentru proiect, in special din partea companiilor din industria IT&C, intrucat cele doua etaje pe care Endava le va elibera in prima cladire ca urmare a relocarii au fost deja inchiriate catre companii din acest domeniu, ceea ce intareste pozitia complexului de hub IT&C. Una dintre aceste companii a inchiriat integral, de asemenea, si tot spatiul neocupat de la parterul cladirii AFI Park 1, insumand o suprafata totala de 3.000 de metri patrati. (sursa: wall-street.ro)