Astfel, francezii vor să subînchirieze o parte din spaţii. Decizia este luată în contextul în care şi Luca de Meo, CEO-ul grupului, a anunţat un plan de reducere a costurilor şi de a obţine lichidităţi.

„Contextul COVID a accelerat schimbarea modurilor noastre de funcţionare şi a crescut activităţile pe care le putem asigura în telemuncă. Astfel, devin disponibile suprafeţe care pot fi utilizate pentru noi activităţi“, au spus reprezentanții Groupe Renault România. Renault a închiriat anul trecut proiectul de birouri pe o perioadă de 11 ani, în cea mai mare tranzacţie de acest tip semnată pe piaţa locală.

Potrivit ZF, grupul a implementat încă din martie structura necesară pentru munca de acasă, infrstructura infromatică asigurând siguranţa necesară a angajaţilor şi continuarea proiectelor. 

Clădirea de birouri Renault Bucharest Connected are aproape 58.000 de metri pătraţi. Proiectul include 40.000 de metri pătraţi de birouri de Clasa A, un centru de design de 8.000 de mp, precum și un amfiteatru cu o capacitate de 350 de locuri, deserviţi de un etaj subteran de 10.000 mp ce include aproximativ 240 locuri de parcare, la care se adaugă cele 760 aflate la suprafaţă. (sursa: zf.ro)


NOU! ACUM VĂ PUTEȚI SUBÎNCHIRIA ȘI DVS. BIROUL PE PLATFORMA NOASTRĂ! ÎNREGISTRAȚI-VĂ ACUM!