Investiţia în proiect este estimată la 9 milioane de euro, iar prima fază de dezvoltare, formată din 23 de vile, piscine, loc de joacă şi terenuri de tenis şi fotbal, ar trebui finalizată până în luna septembrie a anului viitor.

 

Proiectul, denumit Residence du Lac, va fi format din trei tipuri de locuinţe, iar preţurile solicitate încep de la 79.900 de euro, cu TVA inclusă, pentru o vilă pe un etaj cu o suprafaţă utilă de 80 de metri pătraţi şi un lot de teren de 700 de metri pătraţi.

 

Pentru serviciile de project management investitorii au angajat firma Vitalis Consulting, în timp ce agent de vânzări a fost desemnată firma Premier Estate, în portofoliul căreia se află mai multe proiecte rezidenţiale aflate în insolvenţă, precum Asmita Gardens sau Ibiza Sol. Despre cei doi acţionari ai firmei Kape Premium Imobiliare sunt puţine informaţii publice, iar reprezentanţii acestora susţin că dezvoltatorul are experienţă imobiliară pe pieţele din Franţa şi Italia.

Casele vor fi construite din cărămidă pe o structură de beton armat, proiectul fiind amplasat la o distanţă de circa 28 de kilometri de centrul Bucureştiului, cu acces din şoseaua ce leagă Capitala de Olteniţa. Finalizarea întregului proiect este estimată pentru anul 2017. (sursa: zf.ro)