Tranzacția a fost intermediată de Knight Frank România. „Tranzacția face parte din preluarea totală a 155.000 mp din T3, un trimestru record, cea mai mare cifră de ocupare trimestrială din București din T4 2019 încoace”, declară Horațiu Florescu, Chairman & CEO, Knight Frank România, Ungaria, Bulgaria, Grecia, Serbia.

Lion’s Head este proprietarul regional a 150.000 mp de active imobiliare office în România și Bulgaria, dintre care se numără și complexul de birouri Oregon Park. Acesta cuprinde trei clădiri de birouri clasa A premium, cumulând aproximativ 70.000 mp de suprafață office, plus 12.000 mp de zone verzi amenajate. 

Situat în polul de business Floreasca – Barbu Văcărescu, Oregon Park are un mix de chiriași printre care se numără companii locale și internaționale precum Oracle, BNP Paribas, Philips sau Gewiss.

Cei peste 2.000 de angajați ai celor trei centre de servicii Deloitte – Deloitte Tehnologie, Deloitte Support Services și Deloitte Shared Services – au birourile în clădirile B și C din incinta Oregon Park.