Cu o experienta de peste 17 ani pe piata din Romania, Coface se orienteaza acum si catre zona de Vest a tarii, identificand un potential de afaceri ridicat si un segment semnificativ de societati active.

 

Dupa deschiderea primului birou regional in Cluj Napoca in 2013, Coface lanseaza un nou sediu in Timisoara, de unde isi vor desfasura activitatea un business development manager si un key account manager.

 

Alegerea Coface pentru cel mai important centru urban din vestul Romaniei a fost sustinuta de potentialul investitional si cel de dezvoltare al zonei, numarul semnificativ de companii active si numarul de clienti existenti ai Coface atat pentru Asigurarea de Credit Comercial, cat si pentru Divizia de Servicii.

 

Grupul Coface este lider mondial in asigurarile de credit. In 2013, cu cei 4.440 de angajati, compania a inregistrat o cifra de afaceri consolidata de 1,44 miliarde euro. Prezent in 97 de tari, grupul asigura peste 37.000 de companii din peste 200 de tari. (Sursa: dailybusiness.ro)