Kredyt Inkaso Romania, ocupa intreg etajul 8 al cladirii, iar Optima Group ocupa o parte din etajul 4 al cladirii clasa A situata in Piata Muncii.  

Kredyt Inkaso Romania, a închiriat o suprafață totală de aproximativ 800 mp, care include spații de birouri cat și locuri de parcare. Cei 800 mp ai etajului 8 au fost transformați în spații de birouri, de socializare si săli de meeting. Noul birou Kredyt Inkaso Romania a fost deschis începând cu data de 1 martie. Relocarea într-un spațiu reprezentativ, precum cel oferit de Olympia Tower, constituie un pas strategic pentru Kredyt Inkaso Romania în scalarea business-ului, venit din dorința de a oferi servicii la cele mai înalte standarde.
„Mutarea birourilor într-un spațiu reprezentativ este primul pas în atingerea obiectivelor de creștere pe care ni le-am propus în următorii ani, iar noul spațiu din clădirea Olympia Tower cu siguranță va contribui în mod semnificativ la îndeplinirea acestora, declară Cristian Talpau, Director General Kredyt Inkaso Romania. 
Kredyt Inkaso este unul dintre jucatorii importanti pe piata de gestiune a creantelor din Europa Centrala si de Est avand prezenta teritoriala in Polonia, Romania, Bulgaria si Rusia. Compania se afla in plina expansiune a operatiunilor pe piata locala avand la baza rezultate financiare excelente in ultima perioada.

„Mi-a plăcut de la bun început spațiul din Olympia Tower. A raspuns pe deplin cerintelor noastre atat din punct de vedere al locatiei foarte apropiate de metrou, cat si de noua parcare din Bd. Decebal, iar dotarile cladirii ne-au convins ca aici dorim sa ne relocam biroul, spune Gabriel Chiva, Manager Optima Group. 
Fondată ȋn anul 2002, Optima Group este una dintre cele mai importante companii specializate ȋn dezvoltarea de soluţii software mobile şi furnizarea de servicii de inventariere, cu sedii ȋn Bucuresti şi Cluj Napoca. Soluţiile şi serviciile Optima eficientizează zilnic activitatea unor organizaţii importante din Romania şi din alte ţări.
“Scopul este ca noile birouri atat pentru Kredyt Inkaso cat si pentru Optima Group sa  favorizeze coeziunea echipelor si să contribuie la dezvoltarea armonioasă a business-ului, iar Olympia Tower răspunde pe deplin acestor cerințe. 
Suntem mandri ca am facut parte din acest proces de relocare a birourilor si le dorim clientilor nostri mult succes in afaceri – spune ELENA MIU, Senior Advisor PREMIUM EAST8, cea care a coordonat ambele tranzactii de inchiriere. 

Olympia Tower este o clădire de birouri de clasă A de 11 etaje si este o cladire certificata BREEAM VERY GOOD.
Olympia Tower este o clădire care iese în evidență cu un design unicat, situata foarte vizibil la intersectia a patru bulevarde, chiar in Piata Muncii si cu acces imediat la statia de metrou Muncii. 
Specificațiile de proiectare ale Olympia Tower sunt conforme cu standardul BCO (British Council of Offices) pentru birourile de clasă A, adaptate pentru a respecta, de asemenea, toate standardele și cerințele aplicabile în România.

„Aceste două noi tranzacții vin să confirme nevoia de a avea un spațiu de birou, indiferent de modelul de lucru adoptat în urma pandemiei. Suntem mândri să reprezentăm exclusiv Olympia Tower, în ultimul an, iar noilor chiriași le dorim o colaborare fructuoasa cu dezvoltatorul Bluehouse Capital”, spune Anna Kalamioti, Senior Consultant Knight Frank Romania.

Cladirea Olympia Tower are in acest moment, chiriasi cu preponderenta din domeniul IT, debt collection, consultanta de energie, atingand in acest moment un procent de ocupare de 90%.