În spațiul închiriat, The Home va investi 1.5 milioane Eur pentru a lansa unul dintre cele mai mari showroom-uri de mobilă din România, în cursul anului 2024. Astfel, în urma procesului de renovare şi modernizare ce a fost finalizat în 2022, clădirea myhive Victoria Park a atins un grad de ocupare de aproape 95%.

Clădirea de birouri myhive Victoria Park este emblematică pentru portofoliul myhive, fiind situată în zona de nord a Bucureștiului, cu acces facil atât către centrul orașului, cât şi către cele două aeroporturi. Proprietatea beneficiază de o parcare generoasă şi are o suprafață închiriabilă totală de 21.000 de metri pătrați, fiind organizată pe șase niveluri: subsol, parter, plus patru etaje superioare.

„Parteneriatul cu The Home confirmă avantajele şi beneficiile pe care le oferă clădirea myhive Victoria Park, de la poziționarea excelentă, până la infrastructura şi diversitatea de servicii disponibile. Suntem încântați că echipa The Home a ales această clădire pentru a-şi lansa cel mai mare showroom de mobilă din România” declară Fulga Dinu, Country Manager, CPI România. “Acest proiect e un real succes pentru noi, fiind o confirmare a adaptabilității şi flexibilității grupului nostru în ce privește cerințele aflate în continuă schimbare ale chiriașilor.”


“În cadrul strategiei noastre de expansiune, suntem încântați să anunțăm deschiderea unui nou showroom dedicat unei experiențe de cumpărături extraordinare. Alegerea acestei locații a fost ghidată de dorința de a satisface nevoile clienților noștri și de a aduce produsele noastre variate într-un spațiu fizic. Showroom-ul generos va oferi o selecție diversificată din cele peste 150.000 de produse din portofoliu, de la branduri europene de renume, și implică o investiție de 1.5 milioane Eur. Vom colabora cu talentatul arhitect Omid Ghannadi, care a gândit un ambient ce combină minimalismul scandinav cu extravaganța produselor noastre și cu elemente de inspirație vintage” declară Corina Pascal, Managing Partner The Home.

Această tranzacție a fost intermediată de Fortim Trusted Advisors, membră în Alianța BNP Paribas Real Estate.

De la începutul anului şi până în prezent, CPI România a securizat peste 40.000 de metri pătrați la nivelul portofoliului local de birouri, atât prin prelungirea contractelor cu clienți existenți, cât şi prin atragerea de noi chiriași.