Agenția Jam Session a închiriat etajele 7 și 8 ale clădirii, acoperind o suprafață închiriabilă de peste 650 de metri pătrați, beneficiind în același timp de terasa de 350 de metri pătrați de pe acoperișul clădirii situate în centrul Capitalei.

Mendeleev Office 5 este o clădire de birouri tip boutique, care revitalizează o zonă istorică a orașului, fiind situată între Piața Romană și Calea Victoriei. Clădirea are acces ușor la mijloacele de transport în comun, stația de metrou Piața Romană și numeroase linii de autobuz situate la 5 minute de mers pe jos, zona fiind, de asemenea, cunoscută pentru oferta diversificată de restaurante, cafenele, hoteluri, spații culturale și centre medicale. 

Clădirea are o suprafață închiriabilă de 4.500 de metri pătrați distribuiți pe subsol, parter și opt etaje superioare. Parcarea subterană are 50 de locuri și este dotată cu facilități pentru biciclete și stații de încărcare electrică. Designul clădirii facilitează accesul la lumina naturală, iar fațada aurie de filtrare exterioară se potrivește cu profilul zonei. Proiectul include tehnologii integrate inteligente, sistem hibrid de climatizare proiectat și integrat arhitectural, iar terasele de la etajele 3 și 8 stimulează creativitatea chiriașilor și oferă o vedere panoramică asupra centrului Bucureștiului.

Akcent Development este unul dintre cei mai dinamici dezvoltatori rezidențiali din București, cu o experiență de 20 de ani pe piața imobiliară din Capitală și aproximativ 7.500 de apartamente în portofoliul său. Pe segmentul de birouri, compania s-a axat pe proiecte de tip boutique precum Mendeleev Office 5, Eminescu Office, Rosetti Tower și Oscar One, situate în zona centrală a orașului, care au acces ușor la mijloacele de transport în comun și o gamă largă de facilități în apropiere.