Sud Rezidential a anuntat de asemenea finalizarea lucrarilor de constructie pentru primele 700 de unitati locative. De asemenea, oficialii Sud Rezidential mentioneaza ca pentru faza initiala a proiectului de la fostele sere Berceni s-au finalizat negocierile pentru achizitia loturilor de teren cu o suprafata de aproximativ 25 ha.

 

Terenurile sunt achizitionate de la compania Berser SA, controlata de omul de afaceri Horia Culcescu, potrivit unor informatii anterioare.

 

SudRezidentialPotrivit Sud Rezidential, lucrarile de constructie vor continua la Metalurgiei Park Residence tinta fiind ca o serie de dezvoltatori prezenti in zona de sud sa inceapa in 2016 constructia a circa 5.000 de apartamente noi pe terenurile fostelor sere. "Dezvoltatorii Brown Residence, Viva Residence, Top House sunt intr-o faza avansata de constructie, urmand ca acestora sa li se alature Galaxy Residence, Joy Residence, Kristal Residence, Arcadia Residence, Monaco Residence, Athos Residence, Modern Residence si Corvaris Residence, dezvoltatori imobiliari ce vor incepe lucrarile de constructie in anul 2016, pentru nu mai putin de 5.000 de noi apartamente in cadrul mega ansamblului", au completat reprezentantii Sud Rezidential, mentionand ca preturile apartamentelor puse in vanzare in cadrul proiectului vor incepe de la circa 800 de euro/mp util cu TVA de 5% inclus, iar costul unui loc de parcare va fi de 1.500 de euro plus TVA.

 

Catalin Grigore, director general Sud Rezidential, a declarat ca pentru cele 5.000 de apartamente a caror constructie va incepe in 2016 termenul de finalizare pe care dezvoltatorii si-l propun este vara lui 2017. In aceste 5.000 de unitati este inclus si un proiect de vile care se va intinde pe 3, 5 hectare si in care unitatile locative vor avea intre 150 si 500 mp de teren.

 

La finalizare, proiectul se va intinde pe un total de 50 de hectare. Metalurgiei Park Residence este amplasat in cartierul Berceni, in apropiere de Grand Arena si zona comerciala din proximitatea centrului comercial. (sursa: wall-street.ro)