Biroul va fi amplasat într-o zonă universitară şi pe parcursul lui 2016 va ajunge să numere 100 de angajaţi, conform datelor transmise de companie pentru ZF.

 

„Suntem în plin proces de deschidere a biroului din Iaşi şi preconizăm că până la finele lui 2015 vom avea deja o echipă care să lucreze de acolo. Iaşiul este un punct strategic de dezvoltare pentru noi atât da­torită universităţilor tehnice din zonă, dar şi a deschiderii spre alte ţări din Europa. Pla­nificăm ca biroul din Iaşi să crească în cursul anului 2016 până la o echipă de 100 de colegi”, spune Mihaela Joian, cea care a pre­luat funcţia de director de resurse umane al Cegeka în România în luna martie a acestui an.

 

Echipa de specialişti în IT care va lucra în Iaşi pentru Cegeka va furniza servicii de software development (Java, .NET sau PHP), dar şi servicii de management şi de monitorizare a infrastructurii (adică a serverelor) în principal pentru clienţii din afara ţării care au sedii în Europa, dar şi pe alte continente. Printre industriile care se vor regăsi în por­to­­foliul echipei din Iaşi se numără retailul, lo­gistica, industria financiar-bancară sau cea medicală. (sursa: zf.ro)