Cladirea de birouri Ethos House are o suprafata neta inchiriabila de 7.758 metri patrati, distrubuita pe 9 nivele, parterul fiind inchiriat integral de doi retaileri. De asemenea, alte doua nivele au fost inchiriate. Ultimul etaj al cladirii va fi ocupat de reprezentantii dezvoltatorului, astfel ca in prezent cladirea are inchiriate 3 din cele 8 nivele disponibile, respectiv circa 40% din suprafata.

 

"Doi retaileri renumiti au inchiriat impreuna intregul spatiu de la parterul cladirii, reprezentand o suprafata de 768 mp. Unul dintre acestia este Venchi, un nume cu traditie in Italia in domeniul ciocolatei premium si un brand cu acoperire internationala. Arval Romania, compania de leasing operational specializata in managementul flotelor, va fi, de asemenea, unul dintre chiriasii Ethos House inchiriind un etaj. Un alt etaj este inchiriat de catre compania internationala de asigurari BNP Paribas Cardif Romania si purtam discutii in continuare cu alte parti interesate", a declarat Sinziana Zainea, leasing manager al Ethos House.

 

Omul de afaceri a cumparat terenul pe care este dezvoltata cladirea in 2012 de la compania Willbrook International pentru 1,5 milioane de euro. Terenul de circa 1.500 de metri patrati, cumparat anul trecut cu 1,5 milioane euro, este situat pe strada Gheorghe Titeica, iar suprafata construita a cladirii va fi de 12.500 metri patrati. Suprafata pe etaj va avea intre 925 si 1.025 metri patrati. Imobilul are 100 locuri de parcare. Cladirea este clasificata verde.

 

Gkotsis Anastasios a fost unul dintre investitorii care au dezvoltat cladirea de birouri Polona 68 Business Center, investitie de 15 milioane de euro. In cladire au sediul firme precum Ariston Thermo Romania sau Novartis.

 

Zona Floreasca-Barbu Vacarescu a atras atentia dezvoltatorilor de birouri, grupul suedez Skanska, Raiffeisen evolution, Portland, Globalworth, fiind printre cei care construiesc astfel de proiecte in aceasta arie. (sursa: wall-street.ro)