Contractul de închiriere se referă la etajele şase - unsprezece ale clădirii Green Court A (zona Floreasca-Barbu Văcărescu), reprezentând 10.000 de metri pătraţi de birouri pentru echipa Băncii Transilvania.

Acordul cu Banca Transilvania consolidează poziţia de lider a Globalworth în sectorul de birouri în regiunea CEE, un lider dedicat să ofere condiţii excepţionale, medii de lucru confortabile si spaţii ecologice sustenabile pentru chiriaşii săi, indiferent de nevoile foarte diverse ale afacerilor lor în regiune.

Suntem foarte încântaţi să urăm bun venit Băncii Transilvania, liderul sectorului financiar - bancar din România, în clădirea Green Court A. Acest contract important de închiriere este un nou moment de subliniat pentru noi şi pentru piaţa imobiliară de birouri din România în acest an, a declarat Ema Iftimie, Head of Leasing at Globalworth Romania. Este minunat să vedem cum eforturile noastre de a construi spaţii flexibile, moderne şi durabile sunt apreciate de o instituţie financiară atât de respectată şi stabilă pe piaţă.