Noul spațiu din Conect C3 este ocupat în acest moment de o echipă de 70 de persoane, dar poate acomoda în total un număr de 100 de oameni. Acesta este împărțit între numeroasele birouri largi și luminoase, zonele funcționale, o sală de relaxare și o bucătărie, care a devenit cea mai apreciată suprafață de socializare datorită dotărilor de care dispune, precum canapele, zone de gătit/pregătit și servit masa.

 

“Am ales o aranjare deosebită a birourilor astfel încât să facilitam lucrul în echipă, dar în același timp să îi mulțumim și pe angajații care lucrează mai bine în liniște. Astfel, avem zone de discuții informale dedicate întâlnirilor zilnice în grup, dar și spații mai liniștite în care colegii se pot concentra fără a fi distrași de anumite zgomote externe. Noul biroul denotă o atmosferă relaxată, prietenoasă, este luminos și foarte funcțional.” spune Mădălina Moraru, Senior HR Director.

 

În spațiul din clădirea Conect C3 s-au mutat echipele de R&D (Development, Testing, Infrastructure) și Product Management (Product Management, Affiliates, UX, Technical Writers).

 

“În special pentru angajații din România, în continuare punem accent pe dezvoltarea echipelor tehnice și de produs, susținând astfel strategia globală a companiei. Spațiul nou din Conect3 este dedicat acestor departamente, asigurând o interacțiune optimă la nivelul lor.” continuă Mădălina Moraru.

 

Numele sălilor de ședințe din noul spațiu a fost rezultatul unui efort colectiv de creație, cele mai apreciate denumiri fiind: Utopia, Wonderland, Matrix, Enterprise și Voyager. (sursa: agora.ro)