Pe elemente de structura au fost consemnate scaderi pe serie bruta la lucrarile de reparatii capitale (-19,6%), lucrarile de intretinere si reparatii curente (-10,8%) si la lucrarile de constructii noi (-6,6%), scrie Mediafax.

 

Pe obiecte de constructii, volumul lucrarilor a scazut la constructiile ingineresti cu 24,4%. Cladirile rezidentiale si cladirile nerezidentiale au crescut cu 35,7%, respectiv cu 11,4%. In serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate, volumul lucrarilor de reparatii capitale au scazut cu 19,7%, lucrarile de intretinere si reparatii curente cu 11%, iar lucrarile de constructii noi cu 7,3%.

 

Pe obiecte de constructii au scazut constructiile ingineresti cu 25,4%, in timp ce la cladirile rezidentiale si cladirile nerezidentiale au fost inregistrate cresteri de 36,4%, respectiv 10,3%. In luna noiembrie, volumul lucrarilor de constructii a urcat fata de luna octombrie cu 13,1% in serie bruta, respectiv cu 5,8% in serie ajustata.

 

 Fata de luna corespunzatoare a anului precedent, volumul lucrarilor a crescut cu 2,2% ca serie bruta si a scazut cu 0,5% in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate. (sursa: wall-street.ro)