”Suntem bucuroși să asistăm la creșterea comunității create în cadrul proiectului Business Garden Bucharest cu un nou partener, compania Vel Pitar SA, care a selectat proiectul nostru ca destinație pentru viitorul lor birou, închiriind un etaj în clădirea B cu o suprafață de 1.160 mp”, punctează Sorin Macoveiu, Director Comercial Vastint România. 

Business Garden Bucharest, din Bd. Plevnei este o clădire de birouri de clasa A, cu grădini interioare și exterioare, spații de lucru în aer liber și spații de sport, dotări pentru bicicliști și facilități medicale.

Complexul office este format din trei clădiri, cu o suprafață închiriabilă totală de 43.000 mp și este certificat LEED Platinum cu punctajul 98, cel mai mare punctaj din România pentru o clădire de birouri.

Vastint România, care are același acționar ca și Ikea, este un dezvoltator activ pe piața locală din 2008. Compania deține două proiecte de birouri premium, fiecare cu câte trei clădiri, cu o suprafață închiriabilă totală de 95.257 mp. 

Planurile de dezvoltare ale Vastint România vizează și faza a doua de dezvoltare a Timpuri Noi Square, unde intenționează să construiască încă cca 60.000 mp de spații de birouri și comerciale.