Acesta este cel de-al doilea chiriaș anunțat de AFI Tech Park, după World Class, care a semnat un contract de închiriere pentru o perioadă de 10 ani pentru o suprafață de 1.500 mp GLA, distribuiți o parte la parter, iar restul suprafeței la primul etaj al AFI Tech Park 1.         

1 Minute este un concept de magazine „fresh snacking & convenience”, parte din portofoliul grupului francez Lagardère Travel Retail. Magazinul oferă clienților atât produse preparate în locațiile proprii (sandviciuri, salate și produse de patiserie), dar și produse complementare – cafea, băuturi răcoritoare, dulciuri, presă și tabac. Odată cu deschiderea noului concept store din AFI Tech Park, „1 Minute” va ajunge la 30 de unități în România.

Un serviciu unic pe care AFI Tech Park îl oferă tuturor chiriașilor săi este o sală comună de conferințe de 400 mp. Acest beneficiu duce la optimizarea costurilor pentru chiriași, prin faptul că nu mai sunt nevoiți să găzduiască astfel de săli mari în spațiul lor de birouri. Alături de facilitățile de retail (Vulcan Retail Park, Liberty Mall), proiectul de birouri aduce beneficii suplimentare precum "AFI Club", care oferă reduceri pentru masa de prânz și alte servicii, dar și primul serviciu de car sharing din București. 

Lucrările la AFI Tech Park 1, prima etapă a proiectului de birouri, avansează conform planului, în prezent urmând a fi finalizate lucrările de structură. Prima clădire, ce oferă 22.000 mp GLA repartizați pe 8 etaje, va fi livrată în T2 2018 și va oferi atât spații de birouri, cât și o zonă de retail (sală de sport World Class, cantină și cafenele). Investiția în această etapă a proiectului este de peste 30 milioane de euro.  

Întregul proiect AFI Tech Park va oferi 56.000 mp GLA de spații de birouri Clasa A, în cadrul a două clădiri P+8 și un turn de 14 etaje, înconjurate de peste 5.000 mp de zone verzi. (sursa: AFI Europe)