„Ne-am dorit să consolidăm expertiza și experiența celor trei birouri într-o viziune unică, mai coerentă și mai eficientă, astfel încât să ridicăm standardele serviciilor noastre până la punctul în care să putem răspunde provocărilor cu care se confruntă astăzi arhitectura. CUMULUS aduce împreună oameni, idei și competențe cu scopul de a crea o infrastructură pentru viitor”, a declarat Liviu Zăgan, partener CUMULUS.

Echipa CUMULUS este formata din 40 de arhitecti, condusi de trei parteneri executivi: Adrian Soare, Liviu Zagan, Razvan Puchici si cinci parteneri coordonatori: Eliza Yokina, Elena Dragu, Ivona Amaritei, Ioana Moanga si Costin Beekman.
„Arhitectura generează dezvoltare și transformă comportamente, interacționează cu oameni și comunități prin modificarea spațiului în care trăiesc și lucrează. Nu în ultimul rând, le oferă o infrastructură pentru viața urbană aflată într-o continuă dezvoltare. Îi aduce împreună. Asta înseamnă pentru noi CUMULUS – a aduce oameni împreună pentru un scop comun - the greater good”, explică Adrian Soare, partener CUMULUS.

 „CUMULUS reprezintă mai mult decât suma celor trei birouri care fuzionează. Este o nouă identitate pe care o construim fiecare dintre noi. Fiecare aduce în această echipă experiența proprie, dar experiența comună a întregii echipe are un impact benefic asupra capacității individuale”, subliniază Răzvan Puchici, partener CUMULUS.  

PZP, SYAA și ARXTUDIO au semnat până acum multe proiecte de arhitectură, inclusiv pentru clădiri de birouri precum Victoria Center, Olympia Tower, Quadra Place și pentru spațiile industriale Dacia-Renault. De asemenea, au lucrat inainte cu clienti precum Petrom, BCR, Autodesk, Dacia-Renault, IBM, Intel, Dell, Mercedes-Benz, Skanska, Vastint, NEPI, Globalworth, Argo, Panatoni, Grupo LAR, CEC Bank, Idea Bank , Nexte Banka, Ogilvy și Mather, Investițiile din Salzburg sau Loreco Investments.

Birourile CUMULUS sunt locuri la etajul al treilea al centrului Universul, noul centru al industriilor creative.  (sursa: incomemagazine.ro)